Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
Nie sadze aby jakakolwiek prawniczka/lekarka/pani architekt, takiemu eleganckiemu kawalerowi sie oparla...

|
 |
|
|
hulio
|
|

Tamten koleś w garniturze, ma takie śmiesznie długie nogi, wygląda jak pasikonik.
Większośc kobiet lubi wysokich i umięśnionych, ale nie karków - około 185cm wzrostu, 38-43cm biceps i mniej więcej 15% bf.
Ot cała filozofia.
Ja mam taką teorię, że ogry, to stosunkowo nowe zjawisko i kobiety po prostu ewolucyjnie nie są przystosowane, by tacy im się podobali.
|
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
jak stosunkowo nowe
myślisz, ze jaskiniowiec w skórze lamparta mówił, że nie będzie jadł tłustego, bo musi sobie prążki na dupie wyhodować? albo Wiking nie pił piwa, bo tuczy? zawsze była ordynarna masa |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
wychodzi na to że moja waga jest już mocno przesadzona i ze jestem maksymalnie przerośniecie do***any
tylko że przy wzroście 196-7 jak się waży poniżej 120kg to się nie wygląda
więc nie ma co uogólniać
wyższy musi dużo więcej ważyć <yes>
|
|
INSOMNIA
|
|
Jordan w '96 miał 1.98m i 98kg.
Chudo to on nie wyglądał. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Te Jordana 198cm to takie hamerykanskie jak Barkleya co do reklamy musieli na biegu Godzille skracac jak wzieli dane z NBA.Jordan 196cm mial.
Jakos wychudzony potwornie nie byl, ale chudzina raczej niz mocna sylwetka:

Te 98 kg to IMHO na codzien dobre na 186cm i pozniej na kazdy dodatkowy cm +1,5kg. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Dla mnie akurat bardzo mocna.
Jordan wchodził pod kosz w czasach, kiedy w NBA grało się bardzo fizycznie, o wiele bardziej, niż teraz. Chudziną to on raczej nie był, inaczej by go tam zmiażdżyli.
Albo taki Rodman Dennis nieodżałowany, wzrost Jordana i 100kg, a krył Shaqa. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Pamietam doskonale NBA z '96, bo ja wtedy po 6h dziennie spedzalem pod koszem. Sylwetka na koszykarza bardzo ok. Tyle, ze koszykowka to sport techniczny, tam sila nie grala zabardzo roli, bo przepisy wykluczaja silowa konfrontacje. Te zaslony, przepychania pod koszem to sa po*******ki na 1/10 gwizdka, bo inaczej gwizdek sedziego...
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2012-09-09 23:25:01 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|