Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Te co gadaja ze nie lubia koksow, myslac ze te ciacha ze zdjec to wysportowani zdrowi chlopcy, na striptizach najglosniej piszcza.
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Djj
|
|
dobra, a tak na serio
robił ktoś abs ?
 |
|
|
pasik0nik
|
|
szkoda, że takie "Efekty uboczne" są tylko na demotach, bo na ulicy jakoś tego nie widać
sad but true
[email protected] WIN @ WIN!!! |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
boś suchar to nei doswiadczasz tego |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Odpowiednie proporcje, rzezba, kaloryfer i nie ma c***a ze sie ktoras nie obejrzy jak idziesz bez koszulki. NIE MA C***A ****A !
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2012-09-10 21:27:30
|
|
Japoniec20
|
|
wiadomo ze laski uwielbiaja jak facet jest fajnie doje bany i to je pociaga. Tak samo jak facetow pociagaja pełne, jedrne piersi i zgrabny tylek u kobiet. Wszystko w granicach rozsadku ale pozostaje tez kwestia upodoban np. taki 140kg ulany kloc jest odpowiednikiem typiary z biustem o rozmiarze g, wielkiej dupie i spompowanych warach takze takie cos moze niektorych odpychac ale napewno znajda sie amatorzy i amatorki ktorzy maja pociag do takich osobnikow.
tak sobie napisalem bo i tak tu kazdy jaja sobie robi |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Powiem na swoim przykladzie, nie trzeba byc mega koksem, ale wystarczy byc przystojnym jak ja czyli 186cm/93kg i nawet idac w dopasowanej koszulce to sprzedawczynie z pobliskich butikow przyklejaja sie do szyby niczym glonojady.  |
 |
|
|
pasik0nik
|
|
teraz jestem rozwalony, nie wiem co mam myśleć, to co w końcu jest wygrywem, a co przegrywem?
sportowa sylwetka, czy koksiarska? czy po środku? |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Bycie mną.  |
 |
|