Znam kilku takich 'podręcznikowych koksów',z dwoma kiedyś się trzymałem i powiem wam tyle że jeden(typ wygląda bez kitu jak 3-drzwiowa szafa)nie odnalazłby się nawet w burdelu,sam niewiem jak go opisać,po prostu koleś jeżeli chodzi o relacje damsko-męskie jest największym cymbałem jakiego znam,a i też z wizualnego punktu widzenia nigdy furory nie robił.
Drugi "koks" z którym kiedyś się jako-tako trzymałem fakt faktem du.czy sporo tyle że same niedowartościowane pasztety z którymi normalny facet wstydziłby się wyjść na miasto kiedy nie raz pokazywał nam zdjęcia swoich "piękności" to nikt nie wiedział co powiedzieć a kiedy maestro poszedł za winkiel wszyscy wybuchali śmiechem P.S. rzeczony majster od wstrzykiwania sobie różnego rodzaju szitu łyka teraz 'metody na wzwoda' jak cukierki.
Koniec końców ze swoich obserwacji mogę powiedzieć że tacy kolesie wcale nie mają większego powodzenia - no chyba że mowa o jakiś kompletnie zakompleksionych paszczurach - swój do swego ciągnie.
Nie mówię że zapie.lanie na siłowni jest złe (sam ćwiczę) ale mieć dobrą 'suchą' sylwetkę a robić z siebie mutanta to co innego.
Zresztą wszystko jak zawsze ma podłoże w biologii... faktem jest że kobietom podobają się faceci wyrzeźbieni i symetrycznie zbudowani a nie napompowane jak balon ch.j-wie-co... takie coś od razu wygląda na niezdrowe a najbardziej atrakcyjny samiec to ten który wygląda na najzdrowszego - dlatego też udowodniono ostatnio że dla większości kobiet atrakcyjniejszy będzie facet szczuplejszy od przeciętnego niż nawet z małą nadwyżką wagi - znowu wszystko sprowadza się do jednego...wybór najzdrowszego ojca dla swoich dzieci.
Zobaczcie wszyscy film który przesłał stronę wcześniej Young2 i wszystko w temacie
Na podstawie tego co mowily moje byle: za chudo, klaty to prawie zaden tam nie ma...
Weź kórwa zajrzyj tym koleżankom w gacie, bo może tam kutangi rosną
Jeśli kobieta mówi, że takie coś jej nie wystarcza, to jest albo lewa, albo wychowywała się w bloku, gdzie problemy rozwiązywane były maczetami.
Vten, wybrales chyba najlepszych z calej tamtej paczki. Ci juz wygladaja w miare okey, moze efekt jest taki z***any bo wydepilowani sa (efekt 13 latka)?
Jezeli chodzi o te ciapki od abercrombie, to po 2 strzalach w mazak wskakuja w poplochu do beetlow swoich chlopakow-fotografow, a laseczki gromadza sie wokol samca alfa... O tak: