Don Frye ma aparycję stereotypowego krzywdziciela rodziny.
Poza tym nie zauważyłem, żeby w komentarzach pod jego walkami na jutubie jakakolwiek dupa spuszczała z jego męskości, za to pod filmami Abercrombie i owszem.
na ulicy jest jakas tam obcinka, widac, ze niektore sie ogladaja, ale to pewnie dlatego, ze ktos, kto cos tam wiecej cwiczy rzuca sie w oczy na tle pozostalych. rownie dobrze można sobie przyczepic kótasa do czola i tez by sie ludzie ogladali. zdania sa podzielone - przez niektore jest to odbierane pozytywnie, przez niektore negatywnie...tak pol na pol.
moja sasiadka-rowiesniczka np. sie mnie boi i jak wychodzimy z klatki w tym samym czasie i idziemy w tym samym kierunku to zawsze idzie na okolo )))) albo sie gdzies chowa po katach itd. a ryja wcale przestepczego nie mam, ani sie tak nie ubieram
natomiast z reka na sercu moge powiedziec, ze zdecydowanej wiekszosci kobiet sie podoba muskularna sylwetka gdy jest spelniony jeden warunek - musza byc pod wplywem alkoholu
sylwetka to jedynie dodatek do dobrego ryja i dobrej bajery
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2012-09-13 18:35:30