Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
pasik0nik
|
|
pytanie na forum o pakerach czy kobietom podobają się pakierzy, jest jak pytanie na forum dla pedałów czy bycie pedałem jest fajne.
hehehe tyle w tym temacie, myśle, że bardzo trafnie to podsumowałem. ;)
pozdrawiam wszystkich, co myślą tak jak ja... |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Kocham duzych mezczyzn,a najbardziej mojego.Uwielbiam too,ze maja pasje, ze nawet zmeczeni po robocie i tak robia trening,ze trzymaja sie scisle ustalonych zasad,ze potrafia odmowic alkoholu na imprezie. Uuuuwiiieeelbiam duze meskie przedramiona, na ktorych widoczne sa zyly :D A umiesniony kark mojego Pawla dziala mi mega dodatnio na libido!:D Uwielbiam gotowac i sprawdzac ile kazdy produkt ma bialka, cukru i tluszczu:D pomijajac fakt,ze przy duzym mezczyznie czuje sie bezpiecznie i lekko:) nic tylko mu sie oddac:D Ide sie przytulic do mojego mezczyzny:D chlopaki na silownie!:D |
 |
|
|
pasik0nik
|
|
"O MY BIEDNE KOKSY PAKUJEMY NA SIŁOWNJI I WSZYSCY NAS NIE LÓBIOM I SIEM ŚMIEJOM, MY ODMAWIAMY SOBIE PRZYjemności trzymamy diete, A WY JESTESCIE NIE DOBRZY LUDZIE :((( I NAS NIE LUBICIE BEEEEEE" - kwintesencja procesów myślowych typowego pAKIERA.
co za tempe mięśniaki napompowane sterydami, wstrzykujom sobie do rzyły monohydrant i myślą, że są nadludźmi - Ż A Ł O S N E |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Young2
|
|
to fakt, niektore mocarne te demoty sa
jak widze cos takiego jak wyzej, to sobie wyobrazam jak siedzą we czterech, gdzie jeden miesza białko, drugi szuka obrazka, a pozostalych dwóch kmini po jednym słowie co wpisac pod spodem i wychodza takie potworki
|
pasik0nik
|
|
no też ten bojfrent jakoś dobrze zbudowany nie jest, takze moja teoria sie sprawdza, moze napisala, ze lubi dobrze zbudowanych, a ruka sie z NOROM. |
 |
|
|
SebaWlkp
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
tak btw widze ze vten bezblednie potrafi ocenic danego czlowieka (na podstawie 1 foto)
- tempy koks kamil
Zmieniony przez - -blinG- w dniu 2012-09-13 19:26:12 |
 |
|
|
SebaWlkp
|
|
|
|
pasik0nik
|
|
kto powiedział, że wyglądam źle?
wyglądam normalnie, bardzo męskie rysy twarzy (szlachetne), kobiety często to podkreślają, dużą uwagę zwracam na proporcje, bf niski z natury, no i gen, którego może mi pozazdrościć większość kulturystów sprawia, że nie muszę regularnie bywać na siłowni, ani trzymać specjalnie diety by trzymać forme .
.. wiedziałem, że zaraz ktoś będzie próbował się dowartościować na mnie :(( przykre.
gnije z koksów co się spuszczają nad tym wyglądem, jakby to było coś najważniejszego w ich życiu :(( |
 |
|