Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
Heisen
|
|
|
|
Enriir
|
|
Albo nic.
Zmieniony przez - Enriir w dniu 2012-09-14 13:29:35 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
NaFuluPK
|
|
w sumie pasuje do tematu
chvj starczy na dziś spamowania elo
Zmieniony przez - NaFuluPK w dniu 2012-09-14 13:58:11 |
 |
|
|
wojownik92
|
|
a taki typowy fajter tylko patrzy zeby wykorzystac te swoje umiejetnosci poza ringiem i do*******ic komus na baletach czy w ciemnym zaułku
Przecież to indywidualnie zależy od osoby. Jeżeli ktoś jest taki z charakteru (poyebany mam na myśli) to czy będzie trenował SW, czy nie nic nie zmienia. Po co wszystkich uogólniać? Jakoś specjalnie to się nie przejąłem tym śmiesznym 'argumentem'. Co do tego, że na siłce panuje świetna atmosfera, to chyba nie pozostaje mi nic innego jak się z tobą zgodzić, bo to chyba ty miałeś problem jak powiedzieć gościowi, że od niego śmierdzi? Dobrze pamiętam?
|
INSOMNIA
|
|
"prawda lezy po srodku
kobiety maja kisiel w majtach jak w poblizu jest bezczelny, smialy, napastliwy samiec [dlatego czesto nei zglaszaja gwaltow, ani sie przed nimi nie bronia, bo uleglosc jest konsekwencja ich natury - LUBIA TO SUKI!]
z drugiej strony wychowywanie dzieci z takim ''samcem alfa'' to katorga, bo jest nieprzewidywalny, nie zawsze stabilny finansowo, lubi sobe skakac z ''kwiatka na kwiatek'' [klasykiem jest ''TULIPAN'']
dlatego kobieta szuka czesto faceta, ktory i potrafi byc smialy i dominujacy, ale wobec niej jest ''misiowaty'' [czyli ta ''dwoistosc'', ''nielogicznosc'' natury kobiety], dlatego czesto jest tak, ze samiec alfa zalewa kobiete, a dzieci wychowuje samiec beta. jest to najlepsza dla kobiety konfiguracja "
Widzę, że w dziale postępuje radykalizacja *******enia w wykonaniu różnego rodzaju maxsimusów - serce rośnie |
 |
|
|
Robson.25
|
|
Maximusa już dawno należało odstrzelić prewencyjnie.
Agent iliminatów, ****a...  |
Znawca -
 |
|
|
ples
|
|
no i wyszlo szydlo z worka, ze polhumanista - wprost zaprzecza teorii ewolucji
|
|
INSOMNIA
|
|
Ja wiem, ze na politechnice nie mają przedmiotu "inżynieria języka" ale pisać po polsku wypadałoby umieć bo aż oczy bolą(skorygowałeś swojego "pulhumanistę", ale dalej piszesz jak prowincjusz, który dzięki programowi "Równy Start" wyrwał się do miasta i zapjerdalał na politechnice obsrany po pachy, żeby przypadkiem nie stracić stypendium i nie musieć wracać obrabiać ojcowiznę) . |
 |
|
|
mm90
|
|
NaFulu siłownia napewno jest świetnym sportem ale jedzenie >300g białka/dzień i utrzymywanie masy +100kg to z naukowego punktu widzenia samodestrukcja poprzez przyśpieszanie starzenia (nawet nie wbijając soku).