Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
Young2
|
|
to chyba ty miałeś problem jak powiedzieć gościowi, że od niego śmierdzi? Dobrze pamiętam?
jezeli wszystko co jest napisane tutaj na forum łykasz jak pelikan z taka smiertelna powaga, to troche slabo
|
INSOMNIA
|
|
Nie zgadzam sie do konca z polhumanistycznoscia medycyny, bo to w sumie taka inzynieria na zywym organizmie, cos jak mechanik samochodowy, tylko ze ma cholernie skomplikowany samochod, na tyle skomplikowany, ze jestesmy za glupi zeby go rozlozyc na calki.
Pozatym patrzac po mojej mamie, to ma juz rozrusznik serca (jak ja operuja to podlaczaja kompa i wgrywaja nowy soft), sztuczne zyly, zywi sie 2 sztucznymi hormonami (insulina + h. tarczycy), teraz jej montuja soczewki w oczy, wiec jest bardziej jak terminator, niz jak tren kochanowskiego.
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2012-09-14 18:46:03 |
 |
|
|
wojownik92
|
|
jezeli wszystko co jest napisane tutaj na forum łykasz jak pelikan z taka smiertelna powaga, to troche slabo
Sporo rzeczy trzeba odbierać z dystansem, ale to był twój temat a jak wiadomo jesteś wstydliwym koksem
|
pasik0nik
|
|
wogóle co mnie to kuhwa obchodzi co lubią kobiety?? to ja mam sie starać, imponować kobiecie??
JA SOBIE KOBIETE BIORE, A NIE SIĘ O NIĄ STARAM EHEHEHEHE.
a najlepsze jest to, że one to lubio
taka jest prawda, po co trenować na siłowni, czytać co jest mode (z franc. modne) , co podoba się kobietom, co lubią, a czego nie lubią ?
przecież prawdziwy samiec, sobie wybiera swoją kobitę no i sobie ją bierze, a jak sie nie podoba, to na jej miejsce jest 10000 innych napalonych, - LEPSZYCH kandydatek.
ELO |
 |
|
|
stonee15
|
PRAWIK
|
|
^ w końcu to pojąłeś pasikoniku  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Biały19894
|
|
|
|
wojownik92
|
|
omek usunąłem.
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Heisen
|
|
Ja uważam że ludzie dobierają się w pary na podstawie inteligencji i wykształcenia.Trudno oczekiwać żeby dentystka zainteresowała się ochroniarzem z wiejskiego dysko.Poza tym Don na poprzedniej stronie wyczerpał temat.
|