To zabawne ilu facetów wypowiada się o tym co my kobiety lubimy. To zależny od indywidualnego podejścia danej dziewczyny ja np. uwielbiam ładna rzeźbę ciała ale odrzucają mnie koksy, napakowane szafy . :> co kto lubi wedle swego indywiduum ;)
Oczywistym jest, że różni ludzie lubią różne rzeczy, ale nie można dyskutować na temat każdego indywiduum, dlatego podaje się tutaj uogólnienia.
Faceci wypowiadają się na te tematy, bo większość kobiet nie potrafi się na nie wypowiedzieć, mianowicie to co mówią mija się z prawdą.
'Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią'
- Oscar Wilde
IMHO kobiety podają do opinii publicznej preferencje jakie wypadołoby mieć niż te, które faktycznie mają, dlatego nie przyznają się, że kręcą je chamy i napakowani kolesie, ponieważ uważają, że powinny mieć dbającego o siebie, romantyka, który zabiega o nie itd. A w rzeczywistości niekoniecznie musi się to zgadzać.
Z dysku, a pierwotnie ze strony poświęconej cytatom, sentecjom, ale nie pamiętam jej adresu. Dawno temu zapisałem sobie go, podobnie jak kilka innych, które najbardziej mi się spodobały i wydały trafne.
nie wiem, ale dla mnie tak juz bez trollingu ten temat to bzdury, nie pamietam kiedy widzialem ostatnio jakiegos koksa z fajna dupa, ba, koksow w ogole rzadko juz widuje na ulicach
chyba, ze te wszystkie gejaszki i inni zwykli goscie maja taaaakie rogi, bo koks za ich plecami obrabia ich maniury
Trzeba zmienić temat na "Kobiety lubią gejaszkuff"
Nie chcę nic mówić, ale ta moda sie zmieniła od czasów koszularzy na inso.
Zmieniony przez - ciamciara w dniu 2012-11-18 11:14:02
Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2012-11-18 12:27:59
Rada Jedenastu i Inso 2009
Nawet tak nie żartuj, Sweet, myślisz, że ktoś Ci uwierzy?!
Rada Jedenastu i Inso 2009