FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 200961 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Kobiety lubia koksów ! vol. 2 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Lubie koksów 
Nie lubie koksów 
Brzydze sie wielkich miesni 
Liczy sie wnetrze a nie wyglad 
sprawdzam 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Kobiety lubia koksów ! vol. 2"   

ohayo
 Wysłana - 18 listopad 2012 15:25      [zgłoszenie naruszenia]

To fakt, specyficzne towarzystwo.

Wydaje mi się, że taki paker-nieudacznik razi bardziej i jest lepszym powodem do nabijania z takich czy innych powodów niż inne ewenementy. Tak już jest.

Policjant / lekarz / urzędas / ksiądz z kategorii wredny chvj jest o wiele lepszym tematem niż wredny Roman kasjer - cieć.
Wiecie ocb.

Mimo wszystko - coś w tym jest.

Zadne pieniadze nie wynagrodza rodzicom blamazu, gdy syn ujawnia sie jako informatyk.

Young2
 Wysłana - 18 listopad 2012 15:31      [zgłoszenie naruszenia]

zreszta jak ktos poswieca na to duzo czasu, wydaje kase, jakos tam wyglada, spoko sie ubiera, nie bedzie z pierwsza lepsza dupa z 1 lapanki z wystajacym bebzunem, tylko zeby tez cos soba prezentowala pod tym wzgledem, a jak jest wiekszosc lasek na ulicy kazdy widzi

these niggas broke, these niggas lazy

Young2
 Wysłana - 18 listopad 2012 15:32      [zgłoszenie naruszenia]

co rozumiesz poprzez paker-nieudacznik ?

ohayo
 Wysłana - 18 listopad 2012 15:37      [zgłoszenie naruszenia]

Może to źle ująłem.

Chodzi mi o osoby, które poczucie własnej wartości w zbytniej mierze opierają na obwodach.

Zmieniony przez - ohayo w dniu 2012-11-18 15:37:54

Zadne pieniadze nie wynagrodza rodzicom blamazu, gdy syn ujawnia sie jako informatyk.

Pan Śmierć
BARON
 Wysłana - 18 listopad 2012 15:49      [zgłoszenie naruszenia]

zreszta jak ktos poswieca na to duzo czasu, wydaje kase, jakos tam wyglada, spoko sie ubiera, nie bedzie z pierwsza lepsza dupa z 1 lapanki z wystajacym bebzunem, tylko zeby tez cos soba prezentowala pod tym wzgledem, a jak jest wiekszosc lasek na ulicy kazdy widzi

No, a z drugiej strony te lepsze laski, które mogą przebierać, nie będą raczej z kolesiem, którego większość czasu kręci się dookoła siłowni i tego, żeby jakoś tam wyglądać Ja już naprawdę wiele słyszałem, ale nikt mnie nie przekona, że jak dla kogoś ćwiczenie na siłowni i zajęcia około tego <trzymanie diety, etc.> to jest główne hobby/pasja czy remedium na wszystkie bolączki to taka osoba jest w pełni normalna A większość dziewczyn raczej chce mieć normalnego faceta, a nie wariata, który przed lustrem mierzy miarką krawiecką obwody albo gra na wiolonczeli 2 dni bez snu pod rząd zamknięty w pokoju czy robi notoryczne maratony w CSa

Aha - co do tej siłowni to rozumiem kwestie sportowe - to wtedy mogę zrozumieć, że to jest pasja, natomiast jeśli głównym celem są kwestie estetyczne to niestety

Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2012-11-18 15:57:36

AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
Rada Jedenastu i Inso 2009

Ekspert -

ohayo
 Wysłana - 18 listopad 2012 15:50      [zgłoszenie naruszenia]

Zależy jaki kto ma target i czego oczekuje

Pan Śmierć
BARON
 Wysłana - 18 listopad 2012 15:55      [zgłoszenie naruszenia]

No tak to też prawda

Veni, Vidi, Banni!%-)

Ekspert -

Young2
 Wysłana - 18 listopad 2012 16:07      [zgłoszenie naruszenia]

rownie dobrze mozna powiedziec, ze kirowca rajdowy nie nawija o niczym innym oprocz sprzęgieł, wahaczy i wplywie temperatury na mieszanke gumy z ktorej zrobiona jest opona, a w zakrety wózkiem miedzy półkami w tesco wjedza driftem

poza silownia nie rozmawiam o silowni, bo wiem ze to za***iscie czerstwy temat i gówno obchodzi osoby postronne. jak ktos zyje tylko tym, to troche mu wspolczuje, ale w sumie jego sprawa i nic mi do tego. zadna skrajnosc nie jest dobra.

Bany_
 Wysłana - 18 listopad 2012 16:37      [zgłoszenie naruszenia]

Patrzac po znajomych blizszych , dalszych moge smialo stwierdzic, ze bycie dojepanym koksem nie jest teraz w modzie. Z reszta liczy sie bajera, odpowiednie nastawienie, mozna byc pakerem co ma laski na peczki, tak samo mozna byc szczuplym, modelowym i modnym koszularzem, ktory ma zerowe powodzenie u babek.

Pan Śmierć
BARON
 Wysłana - 18 listopad 2012 17:23      [zgłoszenie naruszenia]

No ale ja o tym właśnie piszę - ludzie ogólnie zafiksowani na jakimś punkcie bardzo skrajnie raczej nie cieszą się sympatią ogółu kobiet - czy to siłownia czy statki kosmiczne. Aczkolwiek w przypadku fiksacji na punkcie swojego wyglądu i ciała u mężczyzn jest to chyba nawet gorzej postrzegane niż te rajdy, samochody, statki kosmiczne, życie mrówek i coś tam jeszcze innego, ponieważ jest to po prostu niemęskie kulturowo i to raczej charakteryzuje kobiety. Oczywiście nie mówię tu o tym, że ktoś chce dobrze wyglądać - chodzi mi o to, że dla kogoś pasją jest to czy i jaki ma kaloryfer na brzuchu

Veni, Vidi, Banni!%-)

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 185 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Kobiety lubia koksów ! vol. 2

Strony: 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185