Wydaje mi się, że taki paker-nieudacznik razi bardziej i jest lepszym powodem do nabijania z takich czy innych powodów niż inne ewenementy. Tak już jest.
Policjant / lekarz / urzędas / ksiądz z kategorii wredny chvj jest o wiele lepszym tematem niż wredny Roman kasjer - cieć.
Wiecie ocb.
Mimo wszystko - coś w tym jest.
zreszta jak ktos poswieca na to duzo czasu, wydaje kase, jakos tam wyglada, spoko sie ubiera, nie bedzie z pierwsza lepsza dupa z 1 lapanki z wystajacym bebzunem, tylko zeby tez cos soba prezentowala pod tym wzgledem, a jak jest wiekszosc lasek na ulicy kazdy widzi
Zmieniony przez - ohayo w dniu 2012-11-18 15:37:54
zreszta jak ktos poswieca na to duzo czasu, wydaje kase, jakos tam wyglada, spoko sie ubiera, nie bedzie z pierwsza lepsza dupa z 1 lapanki z wystajacym bebzunem, tylko zeby tez cos soba prezentowala pod tym wzgledem, a jak jest wiekszosc lasek na ulicy kazdy widzi
No, a z drugiej strony te lepsze laski, które mogą przebierać, nie będą raczej z kolesiem, którego większość czasu kręci się dookoła siłowni i tego, żeby jakoś tam wyglądać Ja już naprawdę wiele słyszałem, ale nikt mnie nie przekona, że jak dla kogoś ćwiczenie na siłowni i zajęcia około tego <trzymanie diety, etc.> to jest główne hobby/pasja czy remedium na wszystkie bolączki to taka osoba jest w pełni normalna A większość dziewczyn raczej chce mieć normalnego faceta, a nie wariata, który przed lustrem mierzy miarką krawiecką obwody albo gra na wiolonczeli 2 dni bez snu pod rząd zamknięty w pokoju czy robi notoryczne maratony w CSa
Aha - co do tej siłowni to rozumiem kwestie sportowe - to wtedy mogę zrozumieć, że to jest pasja, natomiast jeśli głównym celem są kwestie estetyczne to niestety
Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2012-11-18 15:57:36
Rada Jedenastu i Inso 2009
Zależy jaki kto ma target i czego oczekuje
AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
rownie dobrze mozna powiedziec, ze kirowca rajdowy nie nawija o niczym innym oprocz sprzęgieł, wahaczy i wplywie temperatury na mieszanke gumy z ktorej zrobiona jest opona, a w zakrety wózkiem miedzy półkami w tesco wjedza driftem
poza silownia nie rozmawiam o silowni, bo wiem ze to za***iscie czerstwy temat i gówno obchodzi osoby postronne. jak ktos zyje tylko tym, to troche mu wspolczuje, ale w sumie jego sprawa i nic mi do tego. zadna skrajnosc nie jest dobra.
Patrzac po znajomych blizszych , dalszych moge smialo stwierdzic, ze bycie dojepanym koksem nie jest teraz w modzie. Z reszta liczy sie bajera, odpowiednie nastawienie, mozna byc pakerem co ma laski na peczki, tak samo mozna byc szczuplym, modelowym i modnym koszularzem, ktory ma zerowe powodzenie u babek.
No ale ja o tym właśnie piszę - ludzie ogólnie zafiksowani na jakimś punkcie bardzo skrajnie raczej nie cieszą się sympatią ogółu kobiet - czy to siłownia czy statki kosmiczne. Aczkolwiek w przypadku fiksacji na punkcie swojego wyglądu i ciała u mężczyzn jest to chyba nawet gorzej postrzegane niż te rajdy, samochody, statki kosmiczne, życie mrówek i coś tam jeszcze innego, ponieważ jest to po prostu niemęskie kulturowo i to raczej charakteryzuje kobiety. Oczywiście nie mówię tu o tym, że ktoś chce dobrze wyglądać - chodzi mi o to, że dla kogoś pasją jest to czy i jaki ma kaloryfer na brzuchu