o co tu chodzi, bo ktos ma jechane po rajtach z tego co przejrzalem pare ostatnich stron jakby co ever sie pytal _______________________________ Oh my God, it's a lion, get in the car !
450 zł _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
moj stary
Daer, a jakich to super ciekawych rzcezy sie dowiedziales z ostatnich 10 stron co?
ze katarzyna k. sie pruje jak radziecki sweter (nie wiem kto to jest uprzedzajac) Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2010-01-26 18:28:48 _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
motyl? _______________________________ z zasady nie pije na trzezwo, z reguły nie sypiam bezsennie...
nie wiem kto to ale tez chce z wami poplotkowac jak stara baba na targu kvrwa dorosli faceci, jeszcze w wiekszosci koksy i pjerdola przez 10 stron o tym kto z kim sie pruje Zmieniony przez - FU w dniu 2010-01-26 18:42:52 _______________________________ Oh my God, it's a lion, get in the car !
bo faceci to wieksi plotkarze niz baby _______________________________ "watroba sie regeneruje, a nerki sa dwie"
Clomid jeszcze nie wskoczył na obroty, to estrogen szaleje
pewnie piniondze na klomity w andrzejki przepili _______________________________ Oh my God, it's a lion, get in the car !