Don quixet - mam do Ciebie mala sprawe, wyslalem Ci pw _______________________________ Oh my God, it's a lion, get in the car !
don o motyla sie rozchodzi? _______________________________ z zasady nie pije na trzezwo, z reguły nie sypiam bezsennie...
taaaaa _______________________________ życietoniejebajka!
ale jaja Ja myślałem, że kobiety na inso to szanujące się obywatelki. Ale człowiek potrafi być naiwny Zmieniony przez - Cheetos5 w dniu 2010-01-26 20:00:20 _______________________________ z zasady nie pije na trzezwo, z reguły nie sypiam bezsennie...
jezu ile wy piszecie:D tyle stron do przekopania żeby wiedzieć o co chodzi:D Klejcun: jeden niewinny żarcik, a opinia zepsuta na całe życie paluszki na klawiaturze:p
Wyglądam podobnie w sensie sylwetki jak chłopak ze strony 28
dajcie numer robote bym sobie na weekend nagral bo troche fatu z samary zrzucic musze
Angel, dowiedziałem się, że faceci na Inso bardziej plotkują niż baby _______________________________ [foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=2/images2009/20090826172846.jpg] :-D
Wyglądam podobnie w sensie sylwetki jak chłopak ze strony 28 to zapjerdalaj budowac mosty _______________________________ jestem chory na glowe i nic za to nie moge ze diabel jest w mojej glowie
Daer, to dobrze, to dooobrzee