hihih
kate zamiast sie angel zaslaniac to lepiej gol bobra i pucuj gospodarstwo _______________________________ A real friend isn't someone you use once and then throw away. A real friend is someone you can use over and over again.
gol bobra i pucuj gospodarstwo _______________________________ ...widze niebo, nie mysle...
ej koksy, ile zrobić przerwy od siłki po dziaraniu? 10 dni wystarczy? _______________________________ życietoniejebajka!
nie jestem koksem to sie nie wypowiadam _______________________________ jestem chory na glowe i nic za to nie moge ze diabel jest w mojej glowie
pisz, nie ściemniaj pytanie jest bardzo poważne Zmieniony przez - Wojtkuuu w dniu 2010-01-28 11:13:38 _______________________________ życietoniejebajka!
[fitness.wp.pl/multimedia/galerie/go:2/art305.html] Popatrzcie na tamtych typów _______________________________ [foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=2/images2009/20090826172846.jpg] :-D
z twarzy to tacy troche niedorozwinieci umyslowo
co to za chlop co 100kg nie wazy
z twarzy to tacy troche niedorozwinieci umyslowo gdyby miał gruby portfel, to twarz zaszłaby na dalszy plan, nie? _______________________________ Brothers! Sisters! One day we will be free!