nie lubisz w żopu ? eee, to nie pohandlujem _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
zastanawiam się czy 41cm w łapie starczy żeby tam jechać
Ruchałby prawie wszystkie z tego filmiku. Jestem prawie koksem... waga powyżej 100, wzrost 195cm... _______________________________ Kiedyś żeby zobaczyć dupe trzeba było rozchylać majtki... Teraz żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylać dupe...
w kroku - 12,5 cm _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
i pewnie jeszcze w łapie 33cm i bf 45% no i to co dodał klejcun
4 dzień konia nie wale, a wy mnie takimi klipami atakujecie _______________________________ chcesz więcej - płać więcej
4 dzień konia nie wale a po co sie tak meczysz?? _______________________________ [http://www.youtube.com/watch?v=PvU8mIOQhnM] kazda dupa ma kvrestwo we krwii, tylko u jednych ta krew szybciej krazy EHEHE
To, se zwal pod tego klipa bo Ci jajca wybuchną
Klejcun skąd wiedziałeś? w łapie 33cm i bf 45% aż takiej tragedii nie ma _______________________________ Kiedyś żeby zobaczyć dupe trzeba było rozchylać majtki... Teraz żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylać dupe...
Maxloo dobre cipeczki na tym filmiq czasami mozna przyjarac mozg takim hardstyle