Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
highpriest
|
|
ej, kate wydaje sie wporzo
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
No wlasnie wiem, dlatego pytam skolko.
|
|
dewastat0r
|
|
"ej, kate wydaje sie wporzo "
3a z nia chodzic? czy od razu wpuszcza do jaskini? |
 |
|
|
nephilim
|
Mi$
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Powiedzmy - kierunek pływacy / lekkoatleci.
Czyli koksow.  |
 |
|
|
nephilim
|
Mi$
|
|
Właśnie nie Seba!
Wysportowany, niekoniecznie na wspomagaczach hormonalnych. SQ jest według mnie zbyt duży [na szczęście nie jest w moim typie, spoko :D ]
Hmmm
Powiedzmy taki który też umie podać sobie ręce na plecach czy zrobić efektowne kopnięcie z obrotu (pod nieefektownym mam na myśli to coś co się działa jak Pudzian walczył). Oczywiście wiem że zaraz będzie kilku super pakerów którzy istotnie są tak wygimnastykowani, ale statystyki są takie że w większości sznurówki musi ktoś im zawiązywać :)
|
Termitek
|
Little boy
|
|
prawda jest tez taka ze jak sie nie rozciagasz i jestes chudy to tez bedziesz mial lipe z wiazaniem sznorowek Osoba ktora pakuje nie bedzie miala dyskomfortu w ruchu, chyba ze robi zwierzeca mase jak zawodowcy
|
|
Maxloo
|
|
Zależy od laski, niektóre kobiety wolą przystojniaków, a są ze zwykłymi niczym nie wyróżniającymi się facetami, bo wiedzą ze im facet przystojniejszy tym trudniej go utrzymać przy sobie, puści przystojniaka na imprezę z kolegami to wie, że on nie musi podrywać lasek, tylko laski będą podchodziły do niego, więc teoria na temat kogo tak na prawdę wolą nigdy nie będzie trafna, bo są takie przypadki, ze laska zapewnia, że nie lubi chudzielców i chodzi teraz z pakerem, a równie dobrze możesz spotkać ją za kilka miesięcy i będzie pomykała z ekto po mieście |
 |
|
|
Londi
|
|
|
|
MarvBoy
|
|
kobiety może i wolą koksów, ale raczej w kategorii w sam raz na jeden raz
bo na drugi dzień raczej mało która interesuje jeszcze słuchanie o diecie, treningu i zachwycanie się nad mięśniami.
w ogóle to temat jest prowadzony w stronę liczy się wygląd bo tylko na to laska leci a potem kasa. Tak jakby z tą laską nie trzeba było rozmawiać, tylko wydawać polecenia
Zmieniony przez - MarvBoy w dniu 2010-01-28 21:03:03 |
Ekspert -
 |
|