Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
Maxloo
|
|
Są takie z którymi nie trzeba, dasz jej na buty, spodnie, kosmetyki i zadowolona, ze ci z połykiem zrobi zawsze. Jak jeszcze laska nie grzeszy urodą, to chłop ma pewność, że nawet jak przeleci jej ładne koleżanki to ona i tak do niego wróci i mu wybaczy bo ma kasę, a gorzej ma jak wyrwał na kasę jakąś dobra maniure, bo taka go oleje i załapie za jaja i portfel jego najlepszego kolego  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Wysportowany, niekoniecznie na wspomagaczach hormonalnych.
Znaczy tacy ogrodowi plywacy/ podworkowi lekkoatleci, czy tacy normalni, skoksowani jak swinie, co sa na zawodach czy w tv?  |
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
a co nei masz smakow na takei lachony w mini blacharki w kozaczkach na baletach takei maja rwanie a nei inteligentne okularnice
to dzial w obie strony
Ekspert -
 |
|
|
Maxloo
|
|
Tu nie chodzi, że będziesz jakiś gorszy. Jak laska ma poukładane w głowie, a ty masz bogate zainteresowania, uprawiasz sport w którym osiągasz dobre wyniki a do tego np umiesz grać na gitarze to wybierze ciebie, niż jakiegoś opalonego przypakowanego kolesia z em 5tką z którym pogadać jedynie będzie mogła o samochodach i wydawaniu kasy a jego najlepszy sposób na spędzanie wieczorów są wypady na łiskacza do klubu. |
 |
|
|
nephilim
|
Mi$
|
|
Ogrodowi. Ujęło mnie to .
Oglądałem zdjęcia archiwalne z zawodów kulturystycznych z lat 70' - coś wewten deseń.
|
nupel
|
lachoniator
|
|
chodzi mu o skoksowanego modela lub fitnesa
ale wiekszosc mysli ze to natural
Ekspert -
 |
|
|
Maxloo
|
|
Możesz znaleźć super laskę, która nie będzie leciała na kasę tylko na osobowość charakter. Możesz być nie wiem jak przystojny i wykształcony, a ona cię po roku czasu rzuci, bo ma dość wmawiania tobie, że praca jako ochroniarz za 1200zł w małym pubie jest dla emerytów, a ciebie stać na coś więcej. Tutaj koleś jest sam sobie winien. |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
pajaki dwa
|