Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
Jak laska ma poukładane w głowie, a ty masz bogate zainteresowania, uprawiasz sport w którym osiągasz dobre wyniki a do tego np umiesz grać na gitarze
Moze jeszcze udzielasz sie w balecie i piszesz romantyczne poematy.  |
 |
|
|
Maxloo
|
|
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
Wy macie jakies dziwne teorie, ja nie mam ani jakos kasy ani nie wygladam i nie jestem koksem a nigdy nie mialem problemow z wyrywaniem lasek. Kwestia wybierania sobie lasek. Kiedy startuje sie do jakis maniur co maja sianow w glowie to nie ma co sie dziwic ze pozniej jest placz itd. Normalna laska bedzie ci robic z polykiem dla sprawienie partnerowi przyjemnosci. Mozna byc w dlugoletnim satysfakcjonujacym zwiazku, bez dodatku. Wyznacznikie tego jest to jaki jest facet. Jesli jest sie pipa i dodatkowo zachowuje sie jak ***** to nie ma co liczyc na normalna kobiete.
Laski co leca na kase za dobra swoja monete stawiaja urode itd. ktora pozniej przemija. Wyznacznikiem atrakcyjnosci u faceta jest jego stabilosc i dobre podejscie do kobiety. Charakter jest tutaj najwazniejszy, bo bez niego nawet najwiekszy pasztet pojdzie do innego. Jednak majac silna osobowosc mozna zyc z naprawde atrakcyjna dziewczyna bez ryzyka o skoki w bok itd.
Facet z charakterem poradzi sobie w kazdej sytuacji trzeba miec poprostu jaja do zycia a nie wine za to ze nie dala czy odeszla zwalac na brak kasy lub inne sprawy. Masz jaja to utrzymasz kazda kobiete przy sobie niewazne czy bierzez sobie dziewice czy taka co nie jedne kule wachala.
Facet co go kobieta rzuca dla innego czy idzie do innego to jest zwykla pipa i nie ma gadania ze ****a itd.
Jakos nie brak tutaj na forum kolesi calkiem przecietnych co maja naprawde za***iste kobiety.
|
|
Kate_KT
|
|
ja wolę takich bardziej misiowatych od kulturystów czy o sylwetce a'la david beckham.
zbyt widoczne mięśnie też mi się nie podobają.
niestety ciężko trafić na normalnego koksa, bo w większości takim właśnie odpowiada zainteresowanie na jedną noc;p
ale ja takiego znajdę:D gdzieś tam jest... duży, silny, inteligentny, opiekuńczy... ehh...
 |
 |
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
Kate: a ty jaka jestes? piekna, z idealnym cialem, namiejetna, lubisz seks, nie *******isz bez sensu, dbasz o dom. Jesli jestes taka to pewnie predko znajdziesz takiego jakiego ty chcesz
|
|
Maxloo
|
|
|
|
Ventinari
|
|
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
bo jak ci juz robi rogi to miej tez jaja i niech spada. Mi sie jeszcze nigdy nie zdazylo zeby mi panna rogi zrobila takze zadna ze mna nie zerwala. Chociaz przyznaje ze byl czas kiedy bylem ***** i potrafilem smecic do jakies babki. Jako ciekawostke podam ze pare lat pozniej sytuacja sie odmienila i tamta laska juz a mna ganiala
|
|
Daer
|
|
|
|
Maestr0
|
|
"Kate: a ty jaka jestes? piekna, z idealnym cialem, namiejetna, lubisz seks, nie *******isz bez sensu, dbasz o dom. Jesli jestes taka to pewnie predko znajdziesz takiego jakiego ty chcesz"
Termitek SOG
Łatwo jest wymagac od kogoś...
|