Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
Termitek
|
Little boy
|
|
Zmieniony przez - Termitek w dniu 2010-01-28 22:45:55
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Pipa to jest facet, ktory placze jak go kobieta rzuci, a nie sam fakt ze go kobieta rzuci. Zapedziles sie troche tutaj. Ja jak jestem soba w zwiazku, a lasce to sie to nie podoba i odchodzi, to nie czuje sie wtedy pipa raczej. Wieksza pipa to ten co obiecuje ze sie poprawi i laska jednak nie odchodzi.
edit, troche zle zrozumialem, ale juz nie chce mi sie prostowac
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2010-01-28 22:55:42
|
|
Kate_KT
|
|
Termitek: mam swoje wady. idealna nie jestem. ale wiem, że podobam się płci przeciwnej i mogę sobie pozwolić na wybieranie z kim chcę spróbować nawiązać bliższą znajomość. a skoro nie lecę na kase, nie lecę na auto to wybierając kogoś z grupy nieznajomych mężczyzn(kogoś kogo chciała bym lepiej poznać) na pewno wybiorę tego który najbardziej odpowiada mi wizualnie.
zresztą chyba Ty też mając przed sobą tłum nieznanych lasek chciałbyś znaleźć ideał charakteru u tej najładniejszej.
nie martw się. wiem, że zalezienie swojego ideału graniczy z cudem. a i tak później okazuje się, że osoba o zupełnie innych cechach zostaje tym jednym jedynym i ideał się zmienia.
To źle, że czegoś wymagam? Chyba trzeba mieć jakieś wymagania? Sama staram się spełniać jak największe wymagania to dlaczego od innych mam nie oczekiwać tego samego?
Tu akurat mówimy o wyglądzie. Ale to nie znaczy, że tylko to się dla mnie liczy.
|
 |
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
|
|
Wojtkuuu
|
|
|
|
Daer
|
|
|
|
sokzrurka
|
|
|
|
Angel...
|
|
Ale po cholere sie puszczac, skoro w zwiazku wszystko gra? Po co dla jednorazowego niepewnego (!) funu puszczac z dymem kilka lat dobrych relacji?
Wyjasnisz mi? |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Chocby dlatego, ze po pewnym czasie, tylko 20% par, cos tam do siebie czuje. W okolicach 30, to juz to dokladnie widac, bo puszczaja sie dla przygody na lewo i prawo takie pewniaki, ze kilka lat wczesniej to by bylo totalnie nie do pomyslenia. Bardziej juz sie zastanawiam, czy ktos ze znajomych obu plci sie nie zdradza, niz czy kto sie zdradza.  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
ale ty brzeczysz :/....to ze masz słonce srednio ogarnietych znajomych którzy mało kalkulatywnie mysleli w młodosci to nie powod to teoretyzowania ze 20% par ble ble ble... oraz wyszukiwania kolejny chwiejnych badan nacpanych naukowcow którzy cos tam pisza zeby tylko pisac.
Zmieniony przez - waszaguru w dniu 2010-01-29 08:30:54 |
 |
|