Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
moi to nie sciemniaja pukaja sie w trojkatach i czworokątach a nawet stadnie....;]i kazdy wie na czym stoi, oraz ze siedzi w kupie po szyje |
 |
|
|
Wojtkuuu
|
|
^ to taka metafora czy dosłownie mam to rozumieć? (kupe oczywiście pomijam)
|
|
kulmas
|
|
bylem wczoraj 1 raz na silowni
ile warchlakow, knurow
co 2 napinka przy lustrze
smiech na sali
banda pedalow
|
|
Wojtkuuu
|
|
dlatego ja uwazem ze nie ma to jak ćwiczyć na 'prywatnej' siłowni, może sprzęt nie jest taki wszechstronny ale nie musze patrzeć na tych wszystkich sezonowych buraków
|
|
sokzrurka
|
|
Ale po cholere sie puszczac, skoro w zwiazku wszystko gra? Po co dla jednorazowego niepewnego (!) funu puszczac z dymem kilka lat dobrych relacji?
Wyjasnisz mi?
Ja nie twierdzę, że to jest rozsądne, opłacalne, przemyślane i wykalkulowane. Jak człowiek, który ma przyzwoitą sytuację finansową, a pójdzie na ruletkę i postawi trochę hajsu, żeby sprawdzić jak smakuje hazard. Wierzę za to że wraz z wiekiem i doświadczeniami,takie zachowanie przemija. Za to opowieści o dziewicach które po kilkuletnich związkach, przy odpowiednich okolicznościach, w bok nie skoczą, to można między bajki wsadzić Z czystej ciekawości, nudy w łóżku, zresztą tak jak seba napisał
Zmieniony przez - sokzrurka w dniu 2010-01-29 09:34:21
|
|
highpriest
|
|
|
|
sQzi
|
|
|
|
WiemTo
|
|
Ja znowu słyszę często na siłce jak koxy żalą się sobie jak to nie mogą porvchać po cyklu. I nie ma to nic wspólnego ze śmiechem.
|
|
sQzi
|
|
suchary sie zala ze wogole nie ruchaja i to jest jeszcze gorsze
Znawca -
 |
|