nie rozumiem przesłania. czyli, że jak koks nie podoba mi się z twarzy to mam mu się dawać tylko od tylca dymać żeby nie musieć na niego patrzeć? na szczęście ja nie mam takich problemów, bo nie szukam kogoś na jedną noc. tylko długoterminowe związki:) a tu liczy się całokształt.
Aaa, dlugoterminowy związek to co innego. _______________________________ [foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=2/images2009/20090826172846.jpg] :-D
47 48 tak ponizej 46 nie schodze _______________________________ Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią. Oscar Wilde
kolczykow mam kilka lancuszkow mam kilka tatuazy mam kilka itd itd To chyba swiadczy samo o sobie nie?
tzn ? _______________________________ Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią. Oscar Wilde
ty mozesz klamac ale koczyki nie klamia
Nie bulwersuj sie kosksie jeden [http://www.insomnia.pl/Piercing_ucha-t629705.html] Zmieniony przez - pajaki dwa w dniu 2010-01-30 21:43:23
cale sfd prezentuje sie w ten sposob? pytam bo tam nie siedze _______________________________ Zapraszam na skoki narciarskie.