Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
dewastat0r
|
|
everr to psychol, to go tlumaczy |
 |
|
|
MarvBoy
|
|
Kate_tk jakbym chciał kogoś pojechać w tym temacie to bym zaczął od ciebie bo przez takie lafiryndy jak ty, ever jest własnie takim zgorzkniałym człowiekiem
w poście na tamtej stronie przemawiała przezemnie jedynie troska |
Ekspert -
 |
|
|
everr
|
złamane serce
|
|
no dobra przepraszam klamalem
tak na prawde to moj ryj ale nic nie poradze ze jest brzydszy od dupy
 |
|
|
Kate_KT
|
|
marv: lafiryndy? może uzasadnisz?
czy potrafisz tylko obrażać? |
 |
|
|
MarvBoy
|
|
|
|
Kate_KT
|
|
nie uzasadniłeś dlaczego mnie tak nazwałeś. z czego wnioskujesz, że jestem "lafiryndą"? jakaś konkretna moja wypowiedź, jakieś zachowanie? uważasz, że jestem "głupią, puszczalską szmatą"?
|
 |
|
|
MarvBoy
|
|
o czizas kobieto myślisz, że wszyscy mają tyle wolnego czasu żeby szukać durnych wypowiedzi jakiejs kt lafiryndy?
Ja nie mam, cały czas w tym temacie rozpisujesz się jaka to piękna jesteś i jakie masz powodzenia a potem jak to ci twardej pałki trzeba.
Napewno jesteś wrażliwą, kruchą istota która lubi poezje i spacery przy świetle księżyca co nie zmienia faktu, że z tego co piszesz wyciągam wniosek, że po tym spacerze lubisz jak Cie jakiś koks ostro przeora. Mniemam też, że jesteś piękna tak jak piszesz i nie trkatujesz tego jako swoją atut a wade bo przez to wszyscy postrzegają cie protekcjonalnie.
Twoje wypowiedzi oświadcza, że jesteś pusta i ktoś taki jak ever może przez to pomyśleć, że wszystkie dziewczyny są takie, ale tak nie jest  |
Ekspert -
 |
|
|
Kate_KT
|
|
widzę, że kontekst wypowiedzi się dla ciebie nie liczy. to, że żartuję sobie na pewne tematy(dla podpowiedzi: zwykle jak żartuję stawiam na końcu zdania --> ), nie znaczy, że jestem taka w prawdziwym życiu. jakbyś nabrał trochę dystansu i nie brał wszystkiego na poważnie to może by to do ciebie dotarło.
nigdy nie napisałam, że jestem piękna i że mam niewiadomo jakie powodzenie. napisałam, że na tyle jestem z niego zadowolona, żeby nie szukać chłopaka przez internet.
i nigdy mnie żaden koks nie przeorał. ogólnie to miałam tylko jednego partnera i możesz wierzyć lub nie ale nie dałam mu na pierwszej "randce". Nie lubię poezji.
Moje wypowiedzi są na luzie i nie widzę powodów, żeby specjalnie starać się udowodnić czy jestem inteligentna czy nie. A nie sądzę, żebyś mógł wywnioskować jaki mam poziom inteligencji, po kilku żartach w temacie o koksach.
Niektórzy po nieudanym związku piją i masują, ja żartuje sobie z innymi ludźmi na forum, bo to poprawia mi humor.
Dla ciebie ja jestem pusta. Dla mnie ty jesteś sfrustrowanym dzieciakiem(jeżeli nie fizycznie to psychicznie). |
 |
|
|
timo6
|
|
kejti nie pjerdol tylko chodz do mnie bo mi sie juz oma wkrecila
Znawca -
 |
|
|
MarvBoy
|
|
zmieni coś fakt, jak napisze że mnie to nie interesuje? I poważnie nie mam czasu na prowadzenie jakichś większych dyskusji? Odpisałem tylko z grzeczności więc z mojej strony "pozdro" |
Ekspert -
 |
|