i tak nie dojde do tego, za duzo koksu by musialo isc a do tego zdrowia nie ma. ale z 45 moze sie uda ubic za pare lat pitrek ale bez dziarek i tego stylu jak juz korwa ja to za duzo gadam, nie sluchajcie mnie Zmieniony przez - _reaktor_ w dniu 2010-09-12 12:56:27 _______________________________ "watroba sie regeneruje, a nerki sa dwie"
zwierzu i jego życiowe rozterki.. _______________________________ .
bo zawsze musze zaczac cos pjerdolic w takich tematach pozatym masz podobne Zmieniony przez - _reaktor_ w dniu 2010-09-12 13:00:35 _______________________________ "watroba sie regeneruje, a nerki sa dwie"
Dobre ostatnie kilka stron oagarnij sie zwierzu silownia to nie wszystko! co po 45 w lapie jak problemy z biegiem na autobus
pozatymmasz podobne no moze i mam, ale w kazdym temacie nie pisze o tym... cytuje ostatnio zaistniała zwierzo publikacje, ktora rzucial mi sie w oczy: ale choj wole inwestowac w hodowle wlasnego organizmu i nic nie odkladac niz jakas pisde utrzymywac _______________________________ .
to bylo pod wplywem emocji pozatym nie wyciagaj brudow na wierzch no moze i mam, ale w kazdym temacie nie pisze o tym... a potem sie czlowiek dziwi, ze znalazl sie na inso cd jako ten, co szuka masy Zmieniony przez - _reaktor_ w dniu 2010-09-12 13:13:50 _______________________________ "watroba sie regeneruje, a nerki sa dwie"
to bylo pod wplywem emocji skrzywdziła Cie jakas, wyzal sie na pewno poczujesz się od razu lepiej, pewnie to zła kobieta była i nie odwzajemniala Twojej wielkiej miłosci, która do niej pałałeś. _______________________________ .
jak sie ma sponsorke to jest łatwiej.
wiesz jestesmy tu po to by Ci pomoc moze tu wcale nie chodzi o mase! _______________________________ .
proste ze masa to nie wszystko dlatego trzeba rozwijac inne rzeczy procz lap _______________________________ "watroba sie regeneruje, a nerki sa dwie"