Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
MemorsMars
|
|
Cwicze na silce 5 rok, (co prawda bez koksu wiec i tak jestem suchar ), wiem co mowie, masa i fura to jest fajny dodatek, dobre żeby wyrwac dupe, a nie znalezc partnerke.
Zmieniony przez - MemorsMars w dniu 2010-10-06 23:37:00 |
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
guzik prawda
alko to recepta <yes>
Ekspert -
 |
|
|
insa
|
|
Leca na koksow i to nie lekko. Sam bylem chudy 60 kg przy ponad 180 jak sie dotyralem to zaraz te co nawet uwagi nie zwracaly i czesc nie mowily zaczely za mna latac.
 |
|
|
_Pytallski
|
|
to zależy..
jedne wolą chodzielca jak snoop dogg
inne faceta z brzuszkiem..
ale wydaje mi sie , że większość pań będzie chciała postawnego mężczyzne dobrze zbudowanego , bądź w formie
a nie koksa co ma 50 cm w bicepsie.. i 2m w klacie
który ma skurczone jądra i zablokowaną produkcje naturalnego testosteronu przez nadmiar sterydków
|
insa
|
|
to zależy..
jedne wolą chodzielca jak snoop dogg
inne faceta z brzuszkiem.. to co napisales tyczy sie mniejszosci. 80% lasek lubi koksow a co do pozostalej 20% mozesz napisac to zalezy blablabla, czesc z tego 20% lubi grubaskow a czesc chudzuelcow. Tak jak 80% facetow lubi szczuple laski. Pozostale 20% jak bys spytal co lubi czesc odpowiedziala by puszyste a czesc chude.
...a nie koksa co ma 50 cm w bicepsie.. i 2m w klacie
który ma skurczone jądra i zablokowaną produkcje naturalnego testosteronu przez nadmiar sterydków... dla Ciebie 50 cm to koks a dla innych juz od 40cm. Takie stereotypowe myslenie przejawiasz na tematu koksow. Nie sadze zeby laska widzac dotyranego goscia zastanawiala sie nad tym czy zablokowal sobie wydzielanie testosteronu przez jak Ty to nazwales "nadmiar sterydow".
ta bo akurat laska widzac koksa pierwsze co mysli to to ze wbil test i zmniejszyly mu sie jadra.
Zmieniony przez - insa w dniu 2010-10-07 23:50:18
 |
|
|
MemorsMars
|
|
Tak samo lubią koksów, jak faceci cycate, głupie, blond - dupodajki. Fajnie być atrakcyjnym, to pomaga na początku, ale nie tworzy podstawy do udanego związku. Wiążąc się 1szy raz, wiedzialem, że to nie wlasciwa kobita. Fajna była, ja wizualnie tez jej przypasowałem. Na początku masa pannie imponowała. Po pół roku, zaczęła nalegać na rzucenie siłki "po co Ci to", po roku nie bylismy już razem.
Zmieniony przez - MemorsMars w dniu 2010-10-08 00:01:53 |
 |
|
|
_Pytallski
|
|
napisałem to strasznie ogólnikowo.. , czepiasz się szczegółów..
to zależy od człowieka jakich jest gabarytów.. i "pojęcie" koksa też jest względne..
chciałem poprostu podkreślić że moim zdaniem wolą postawnego faceta dobrze zbudowanego..
który potrafi podrapać się po plecach..
albo sam sobie poprawi kołnierzyk przy koszuli
|
MemorsMars
|
|
|
|
_Pytallski
|
|
tutaj jest rozpatrywany temat koksów nie całokształtu.
|
MemorsMars
|
|
Problem w tym, że większość sprowadza tutaj masę do całokształtu, a to tylko jeden z elementów. |
 |
|