Autor |
"Kochać nad życie- przeznaczenie ??" |
|
Agresja
|
|
Wysłana - 23 wrzesień 2005 23:19 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam wszsytkich
Nie wiem czy to dobry dział i czy kogoś zainteresuje, ale jestem z dziewczyną 2lata myśle, że bardzo ją kocham. Cały czas kochałem na zabój, była i jest moją pierwszą miłością, która nauczyła mnie jak sie kocha, że w zyciu nie są najważniejsze pieniądze, spędzilismy razem duzo wspaniałych chwil i wogóle. Ostanio coś jest nie tak, martwie sie . Żadko sie spotykamy bo ona szkoła ja ciągle praca, siłownia. Kumpli wsumie odstawiłem bo tylko ona się liczy. Moje pytanie czy wieżycie w to co powiedziała by wam np. wróżka czy będziecie razem lub że z ręki ktoś wróżył ze nie bedziemy razem.Może to sie wydawać dla waas głupie ale ****a martwie się tym. Czy przeznaczenie można zmienic ?
| |
|
 |
|
|
condik
|
|
to co w koncu wrozka powiedziala ?
Moze wyda sie to staroswieckie - ale do wrozki sie nie chodzi - chocby dlatego ze pozniej sam pracujesz na swoja wrozbe .
|
adamdial
|
|
ja nie wieże wróżki, w horoskopy i jakieś tam przepowiednie. Dla mnie to ściema. Ja wierze w swoje czyny, to co ja zrobiłem lub to co robi otocznie które jest obok mnie. Wg mnie to nie przejmuj sie tyle, tylko dalej ją kochaj jak kochałeś.
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
prezes85
|
|
Pewnie ta wróżka go zaje***a
Specjalista -
 |
|
|
nalbandian
|
|
|
|
rafee
|
|
kazdy zwiazek przezywa kryzys. sprobuj na nowo ja poderwac
|
|
GaLaZ
|
|
Nie chce Cie martwic ale to chyba poczatek konca...
|
Lady H.
|
|
Nie sztuką jest cały czas trzymać się za rączkę... Chwile rozłąki (np. gdy rzadziej widujesz swoją dziewczynę) to dobry sprawdzian dla związku. A jeżeli czymś się martwisz to poprostu pogadaj z nią i szczerze powiedz jakie masz obawy!!
Powodzenia :) |
 |
|
|
andreazz
|
|
jezeli wasz zwiazek sie rozpadnie to znaczy ze tak musialo byc. to bez sensu na sile "oszukiwac przeznaczenie", bo wtedy wasze stosunki sa naciagane. glupim rozwiazaniem jest rowniez wiazanie przyszlosci z "pierwsza miloscia". mialem dziewczyne przez 3 lata, od 14-17 roku zycia, byla moja pierwsza miloscia, wiazalem z nia przyszlosc, podobnie jak ty zaniedbywalem kumpli(czego bardzo teraz zaluje), lecz teraz gdy juz nie jestesmy razem ciesze sie z tego. To nienaturalne i lekkomyslne wiazac przyszlosc z pierwsza miloscia. pomimo tego co napisalem najwazniejsze jednak jest to abys byl szczesliwy, wiec powodzenia...
|
raf20
|
|
"Kumpli wsumie odstawiłem bo tylko ona się liczy"--widać ze to Twoja pierwsza dziewczyna.Kumpli się nigdy"nie odstawia". |
 |
|