FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 5447 razy ¬

ROZRYWKA | Mi³o¶æ
Kocha mnie? Co to mi³o¶æ? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kocha mnie? Co to mi³o¶æ?"   

szewc23
 Wys³ana - 20 wrzesieñ 2017 10:35        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu

Dzieñ dobry.

Postaram siê napisaæ bardzo zwiê¼le. Bardzo proszê o pomoc, bo bardzo to prze¿ywam, chodzi o uk³adanie ¿ycia.

Mniej wiêcej od 9 miesiêcy jestem w zwi±zku z kobit±- ja 33, ona 38- Ona na dniach bierze rozwód. Ma dzieci.

Bardzo du¿o razy mnie ok³amywa³a,³±cznie z tym,¿e ma uniewa¿nienie ¶lubu (pierwszego) ko¶cielnego (teraz sprawy ruszy³y).

Od pocz±tku by³a widaæ mn± zafascynowana- ogromnie, trwa³o to do sierpnia oko³o.
Nastêpnie co¶ pêkaæ zaczyna³o.

Ostatnio ok³ama³a mnie, ja siê posun±³em do has³a,¿e jak tego nie odkrêci wszystko powiem o nas- przy rozwodznie (lecz naprawdê ona nie ma z nim ¿ycia/ znêca siê nad ni±).
Powiedzia³êm tak, bo ca³y rok nic z³êgo nie robi³em,pomaga³em.
Tu zosta³em oszukany i chcia³em( itak nic bym nie zrobi³)=- wstrz±sn±æ j±, gdy¿ mo¿e co¶ jej w g³owie strzeli³o.
Dodatkowo wszystkie has³a, fochy i k³amstwa jej wybacza³em
Wiec nie widzê tu najmniejszego powodu by ona mog³a mieæ pretsnej.

Spêdzili¶my piêknie ostatnie dni, mówila, ¿e takiego seksu nie miala w ¿yciu, widaæ promienieje.
Oczywi¶cie ma swoje wahania nastroju.

Ja jestem w pierwsyzm zwiazyku.

Proszé pommocy!

Czy milosc to jest?
Czy milosc jest wtedy gdy jest i milosc i goracy seks?
Czy ona sie mna bawi?
Czy przez gorácy seks mogé rozpalic w niej milosc?
Czy ona lgnie do mnie gdyz wlasnie na nowo rozkochala?
Czy powienienem byc bardziej ostry i na dystans?
Czy speøniac jej prosby?
Czy ona mnie chce tylko dla seksu?
Czt jest mozliwe goraca uprawiac seks bez milosci?
Czy zakochanie tojest cos niewytlumaczlanego?-np moje oczy, jakas cecha fizyczna, czy wlasnie cecha charakteru, czy cecha bardzo jakas dobra, lub taka rzecz ktora najbardziej ujmuje u drugiego i szuka jak puzzla?

Bardzo dziekuje z gory.
Bardzo!!

cycki, ty³ek....nie dam siê bêdê twardy, nie sprowokujesz mnie....znów pad³em - hehe

marian1970
 Wys³ana - 20 wrzesieñ 2017 15:08      [zg³oszenie naruszenia]

"Dodatkowo wszystkie has³a, fochy i k³amstwa jej wybacza³em "

nie,to nie jest mi³o¶æ(wg opisu).
je¿eli seks Ci pasuje to szlifuj dalej.

max-scifi
 Wys³ana - 20 wrzesieñ 2017 15:09      [zg³oszenie naruszenia]

Marnujesz ¿ycie.
Odpu¶æ, to nie jest ¿adna mi³o¶æ. nie kapujesz na czym zycie polega i relacje damsko mêskie.

po 1. to ró¿nica wieku jest taka, ¿e bêdziesz robi³ za podnó¿ek tej cwaniary. Jeste¶ za g³upi, ¿eby z ni± byæ. Nie obra¼ siê, ale kobiety s± o wiele sprytniejsze ni¿ my. Zw³aszcza w sytuacji tak gufnianej jak siê znajduje (dzieci, 38lat)

po 2. waha siê bo puka j± ex. i nie wie czy woli z ciiipk± tak± jak ty - "mierny ale wierny" (tak, tak cie postrzega), czy z macho ktory czasem da w ryj ale wie czego chce i nie da sobie wej¶æ na ³eb. no i ojca dzieci...

po 3. jak sie wj3bj3sz to bagno g³êbiej i sprawy wyjd± na jaw, to obie rodziny zrobi± Ci z doopy stanowisko archeologiczne.

po 4. za m³ody jestes na ¶lub. jak to pierwszy zwi±zek, to w ogóle zapomnij o ¶lubie i o niej. skoñcz to i trenuj bycie w zwi±zkach gdzie¶ indziej a nie w takiej patoli. 33 lata to w sam raz na wyrywanie lasek 24-48 lat. Chodzi mi o intelekt, gadke i spryt (którego - powtarzam - brakuje ci na ka¿dym kroku w stosunku do tej "twojej" "partnerki".

po 5. wszystko to co opisa³e¶, tylko mówi, ¿e robisz u niej za backup, w razie jakby sie z exem nie dogada³a. jestes samcem beta, tym drugim, tym gorszym.

po 6. sexem, to ona cie trzyma ko³o siebie a nie ty j±. za du¿o sobie my¶lisz o sobie chyba. Jaki¶ d¿o³k w ogóle? Pierwszy zwi±zek i masz siebie za demona sexu ktory j± trzyma obok siebie? Przecie¿ to ona ma dzieci a nie ty. Ona porócha³a swoje i chce tak dalej roochaæ. ale nie z tob± bo jeste¶ s³aby. znów - nie obra¼ siê, ale kiedy ty sie mia³ês dobrze ruchaæ nauczyæ? na kim? z kim?

trochê szacunku do siebie. rzuæ j± w pzide i nie marnuj ¿ycia. to nie mi³o¶æ.

nic nie ratuj, nie szlifuj. rzuæ.

Zmieniony przez - max-scifi w dniu 2017-09-20 15:27:37

szewc23
 Wys³ana - 21 wrzesieñ 2017 01:16      [zg³oszenie naruszenia]

Bardzo dziêkujê na wstêpie za wiadomo¶ci.
Przyznam,¿e jestem przybity totalnie.

Je¿eli chodzi o mnie (Piszê szczerze) jestem bardzo lubiany i inteligentny- naprawdê :)
Nigdy nie podrywa³êm i ucina³em rozmowy. Teraz ¿ycie mi sie inaczej u³o¿y³o w rodzinie i jak mnie poderwa³a to siê zgodzi³em.

Tak robi³a minumery, chodzi³a po kolegach wypytywaæ jaki jestem, by³a u szamana ze zdjêciem. Obieca³a wyjazd, nie pojecha³a,a jak by³em pod domem i sie wkurzy³em i celowa gadka, ¿e"pokaze to temu Twojemu potworowi, co Cie bije, bys przegrala sprawê" plus potem na parkingu prosi³em o wyjazd, ona nic.

Nie chodzi o seks- tu jestem naprawde dobry, jestem bardzo dobrym i sprawnym sportowcem, plus moja wra¿liwo¶æ-taki jestem.

Czyli co- to tylko romans, seks? Kochanka>?

Mama mi odradza i pewna super kole¿anka.

Naprawdê dobra by³a dla mnie i po¶wiecenia.

Mnóstwo kasy wydaje widzê na nas, p³acze te¿,

Nie chce ¶lubu!(ona)

Wiem chodzi do psychologa, po czy w trakcie depresji

cycki, ty³ek....nie dam siê bêdê twardy, nie sprowokujesz mnie....znów pad³em - hehe

max-scifi
 Wys³ana - 22 wrzesieñ 2017 00:39       [zg³oszenie naruszenia]

trolo lolo lol lololol lol olol.

"Mama mi odradza i pewna super kole¿anka."

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Przegl±d tygodnia

Kocha mnie? Co to mi³o¶æ?