FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 19535 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podró¿e - ma³e i du¿e
Kolekcja biletów komunikacji miejskiej 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kolekcja biletów komunikacji miejskiej"   

beatkaaa18
 Wys³ana - 7 marzec 2015 13:55      [zg³oszenie naruszenia]

Problem pojawi³ sie kilka dni temu. I w³a¶nie nie wiemy czemu zdjêcia z imageshack znik³y. Dobrze ¿e tylko te z dzia³u ciekawostki, w innych na szcze¶cie ju¿ wrzuca³am z innego miejsca ;)
W zasadzie to dawno nie robi³am na stronie aktualizacji, ale samo to ¿e mo¿na na niej zobaczyæ ponad 7 tys biletów to juz jest imponuj±ce ;) Póki co nie mam czasu zajmowaæ siê stron± (brat j± zrobi³ ale to ja wszystko prowadzê i umieszczam )

beatkaaa18
 Wys³ana - 8 lipiec 2015 00:06      [zg³oszenie naruszenia]

Podró¿uj±c na wakacjach pamiêtajcie proszê ¿e jest kto¶ taki jak ja co zbiera bilety wszelakie. Nie wyrzucajcie biletów, przeka¿cie je dla mnie ! :)

zbys
Elektronika
 Wys³ana - 8 lipiec 2015 01:07      [zg³oszenie naruszenia]

W³a¶nie wczoraj jecha³em autobusem komunikacji miejskiej w Nassau, ale tutaj niestety daje siê gotówkê do rêki kierowcy i ¿adnego biletu siê nie dostaje. Kierowcy czêsto ka¿± wsiadaæ jak najszybciej a p³aci siê wysiadaj±c. Wszystko po to aby odjechaæ jak najszybciej i wyprzedziæ poprzedni autobus. Autobusy to tak na prawdê to mikrobusy, tak ¿e kierowca pamiêta kto p³aci³ i gdzie chce wysi±¶æ. Jedzie jak najszybciej. Cena to $1,25 - obojêtne czy dolar amerykañski czy bahamski. S± oficjalnie powi±zane w stosunku 1:1 i amerykañskie s± wszêdzie przyjmowane.
Mo¿esz to zapisaæ jako ciekawostkê na swojej stronie.

Lepsze jest wrogiem dobrego!

Ko¶ció³ NIE jest po to by pomagaæ biednym - jest po to aby pomagaæ w ich zbawieniu!

beatkaaa18
 Wys³ana - 22 styczeñ 2016 16:41      [zg³oszenie naruszenia]

Nadal poszukujê biletów komunikacji miejskiej. Je¶li masz takie : miesiêczne, jednorazowe, okresowe itp (mog± byæ skasowane )to nie wyrzucaj tylko proszê skontaktuj siê ze mn±.mail [email protected]
Mogê zwróciæ koszty wysy³ki lub wys³aæ Ci kopertê ze znaczkami.

beatkaaa18
 Wys³ana - 19 luty 2017 20:19      [zg³oszenie naruszenia]

Ca³y czas zbieram bilety, je¶li masz niepotrzebne skasowane bilety komunikacji miejskiej nie wyrzucaj ich, napisz do mnie! najlepiej od razu na mail: [email protected]

beatkaaa18
 Wys³ana - 12 pa¼dziernik 2017 15:47       [zg³oszenie naruszenia]

Nadal poszukujê biletów komunikacji miejskiej. Je¶li masz takie : miesiêczne, jednorazowe, okresowe itp (mog± byæ skasowane )to nie wyrzucaj tylko proszê skontaktuj siê ze mn±.mail [email protected]
Mogê zwróciæ koszty wysy³ki lub wys³aæ Ci kopertê ze znaczkami.
Czê¶æ biletów mo¿na zobaczyæ na stronie [www.bileciki.info]

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 14 stron.   poprzednia

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Kolekcja biletów komunikacji miejskiej

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14