Mam pytanie czy kto¶ z Was mia³ lub umie wywo³aæ zjawisko LD czyli kontrolowanysen? Wydaje mi siê ¿e mo¿na to wywo³aæ podczas transu ...
Co o tym s±dzicie . To link do ciekawej strony o tej tematyce kto chce niech czyta:
[morionnet.republika.pl/]
pozdrowienia
ogolnie calkiem niezla stronka Tzn. znalazlem kilka ciekawych rzeczy Ale niektore mnie rozsmieszyly Mowie tu ogolnie o stronce a nie akurat o snie kontrolowanym
-Je¶li macie linki do podobnych stronek to napiszcie je.
-Czy bróbowali¶cie wywo³aæ kontrolowany sen je¶li tak to z jakim skutkim?
-Czytali¶cie mo¿e jakie¶ artyku³y o sile ludzkiego mózgu?
ja mam podobnie i bywa ¿e prowokujê...na przyk³ad skacz±c we ¶nie z dachu jakiego¶ budynku, ale niestety zawsze mam uczucie ¿e uderzam o ziemiê i budzê siê gwa³townie i chyba ca³y podskakujê wówczas....takie mam przynajmniej wra¿enie.
SFD FIGHT CLUB
Doradca w dziale Combat/Samoobrona
Everybodys stupid, but not as stupid as Johnny Knoxville!
Ja te¿ tak czasami mam, czasami zasypiaj±c potrafiê sobie wyobraziæ ¿e lecê albo spadam, i w momencie jak nagle to przerwê to mam takie uczucie jak bym z kilku metrów na ³ó¿ko spad³.
Zapraszam na SFD w sieci IRC: #sfd - pó³oficjalna strona kana³u: [lesniczy.glt.pl]
Strona nie istniej±cego jeszcze (oficjalnie) KFD -> [kfd.div.pl]
Trust No One... Lame_Hunters.sq... SFD has You
Zaraz to poczytam. Ale sam od wielu lat w wielu snach wiem,ze snie. Robie co chce heheh
No i potrafie sie obudzic z koszmaru.
Za***ista sprawa. Ale to wszystko daltego,ze jak bylem maly to sporo mi sie ich snilo,no i na szczescie umiem juz je pzrerwyac
-=()=-Red : "Nasze Zdjêcia"-=()=-
-=()=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=()=-
Powiem jedno ( to na podstawie moich i nie tylko obserwacji. Wez sie poloz bez koszulki spac i nie przyrywaj sie kord³± i do tego otworz okno na o¶ciez. Gwarantuje ze jakis koszmar ci sie przysni !!!