| Autor |
"Krzyże nas bolą, a innym to wisi." |
|
|
Robssonyo
|
| Wysłana - 22 listopad 2009 15:43 Usunięta przez kopt za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
Nindżor
|
|
hipochondryk
|
|
Robbsnyo - właśnie przez takie agresywne wypowiedzi ludzie się zrażają do katolików uważając, że wszyscy są tacy sami ... |
 |
|
|
|
Przymszyk
|
|
Adwokat Diabła
|
|
a ty to niby co tutaj robisz, tylko dogadujesz pionie. jesli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to pysk
Ja już się w tym temacie wypowiadałem ale jak nie czytałeś całego to nie możesz mieć o tym pojęcia.
A jak pytasz co ja tutaj robię to... cóż, tak się składa, że to ja założyłem ten temat chłopcze.
Lepiej kontroluj bajere, bo bana wyhaczysz i w oświecanie plebejuszów będziesz musiał się bawić w domu z rodziną zamiast z ludźmi z forum.
|
|
|
Klejcun
|
|
Win Dizel
|
|
wszystkie ustroje zakładające podział na "my" i "oni" są złe
A najgorsze to takie, ktore twierdza ze wszyscy to "My" a "Oni" to sa "My" tylko ze zbladzili i trzeba ich nawrocic.
|
|
Nindżor
|
|
hipochondryk
|
|
raczej nie nawrócić a dać szansę, z której jak będą chcieli to skorzystają ale nic na siłe  |
 |
|
|
|
Klejcun
|
|
Win Dizel
|
|
Te "nic na sile" to jest wlasnie mentalnosc Kargula wzgledem kota, o ktorej pisalem wczesniej.
|
|
kopt
|
|
Diabeł
|
|
Robssonyo wyleciał dożywotnio. Już zacząłem kasować jego wypowiedzi, ale pomyślałem, że zostawię, żeby świadczyły za niego.
|
|
|
Tadeknorek
|
|
Rezus Chytrus
|
|
o właśnie.
Specjalista -
 |
|
|
|
Przymszyk
|
|
Adwokat Diabła
|
|
|
|
|
Nindżor
|
|
hipochondryk
|
|
ten temat teraz brzmi tak jakby te krzyże was parzyły albo coś w tym stylu ...
tak z czystej ciekawości zapytam co ateiści sądzą o udokumentowanych i potwierdzonych przypadkach opętania gdzie ludzie nagle mówią w innym języku i w ogóle ?
Zmieniony przez - Nindżor w dniu 2009-11-22 19:12:58 |
 |
|