FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6891 razy ¬

ROZRYWKA | Emigracja
Ksero dowodu osobistego , niemcy 
[powiadom znajomego]    
Autor "Ksero dowodu osobistego , niemcy"   

haydes
 Wysłana - 26 maj 2014 01:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam.

Dziewczyna poszla do 'nowej pracy' i chyba dala sie wrobic w konia.! Nie chce dramatyzowac i popadac w paranoje.

Do rzeczy;

Przyjechala na miejsce (do turasa) ktory ja ewidentnie oszukal. Ona nie mowi dobrze po niemiecku. Kazal jej wziac dokumenty i mial ja isc zameldowac. Okazalo sie ze oni w ogole nie byli w Rathausie, w tej miejscowosci w ktorej mieszka, tylko gdzies 40km dalej!!i to tez nie byl Rathaus.. Jak mi opowiadala to mowi, ze weszli do jakiejs 'kamienicy' i tam zrobili jej ksero dowodu poczym wyszla i ten turas kazal jej isc do samochodu! Nie wiadomo co bylo dalej.. Widzialem tego tuasa , odrazu wiedzialem ze to jakis oszust i wzialem dziewczyne ze soba.

Czy ktos mi moze powiedziec jakie moge byc tego konsekwencje, te ksero dowodu. Czy to chodzilo o wziecie jakiegos kredytu? czy czegokolwiek? W koncu oryginalny dowod tez tam byl...

Mowila ze nic nie podpisywala , ale nie jest tego pewna bo byla zestresowana i to bylo 3 tyg temu..

Wiem bylem glupi ze w ogole pozwoilem jej tam isc, ale chciala bo byla jej tam kolezanka..ktora jest tam zameldowana bo widzialem listy z urzedu. Wiem ze moja dziewczyna jest na 100% nie zameldowana

Co robic w takiej syt?

phobeus
 Wysłana - 26 maj 2014 03:58      [zgłoszenie naruszenia]

phobeus
 Wysłana - 26 maj 2014 04:00      [zgłoszenie naruszenia]

Nie jest pewna czy podpisywala
Spoko

1) isc na policje
2) pomyslec nastepnym razem
3) nauczyc sie niemieckiego

Was können die mit deinen Daten machen? Eine ganze Menge! - auf deinen Namen einkaufen - Ausweis fälschen (illegale Einwanderung) - in deinem Namen fernmündliche Verträge (z.B. über Internet) abschließen - vielleicht sogar dein Konto plündern - ...

Nie chce mi sie tlumaczyc
Slownik do reki i viel Spaß

Zmieniony przez - phobeus w dniu 2014-05-26 04:09:56

haydes
 Wysłana - 26 maj 2014 04:11      [zgłoszenie naruszenia]

Nie pamieta , raczej nie , ale na sto procent nie jest pewna.. dlatego pytam .

e;

Wiem ze mozna duzo , kredyty , zakupy itp , ale ona nie jest tutaj zameldowana takze jej nikt tego nie da...

e2. poza tym jak pojde na psy i powiem ze jej nie zameldowal a byla 3 tyg tu , to sam ja wpie..dole w maliny

Zmieniony przez - haydes w dniu 2014-05-26 04:15:19

Zmieniony przez - haydes w dniu 2014-05-26 04:17:48

Zmieniony przez - haydes w dniu 2014-05-26 04:18:18

INSOMNIA
 Wysłana - 26 maj 2014 08:11      [zgłoszenie naruszenia]

No ale przez te 3 tyg pracowała czy co?

haydes
 Wysłana - 26 maj 2014 17:38       [zgłoszenie naruszenia]

tak pracowala , okazalo sie teraz ze to bylo wszystko na czarno...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Ksero dowodu osobistego , niemcy