Ponieważ z moją mp3 creative muvo V100 stało się coś co mnie zdziwiło a pni w media stwierdziła że to nie podlega gwarancji a w naprawę nie ma co się raczej bawić dlatego postanowiłem kupić nową mp3 Tylko pytanie którą:
1. [allegro.pl/item384942643__wakacje_black_creative_zen_stone_plus_2gb_fm.html]
Sasa , mam teraz ten odtwarzacz i wymiata
Zagubiłem się
A więc tak kupiłem tego clipa no i powiem o tym odtwarzaczu tak najpierw podłączyłem go wieczorem do komputera żeby się naładował rano był już naładowany ale nie odłączyłem go od kompa wieczorem patrze a ten stracił baterie ? Bo nagle z całej zrobiła się połowa :/ Potem porobiłem foldery z muzyką wgrywam je pokoleji i nie wiem czy to jego wina czy kompa ale co jakiś czas coś było nie tak bo wyskakiwał mi komunikat brak miejsca na dysku lub clip nie odpowiada musiałem go odłączać i wgrywać na nowo... Jak już się udało wgrać wszystko folderami włączam go i się okazało że nie ma podziału na foldery wszystko do jednego worka wrzucił i mój podział nie miał sensu. Potem postanowiłem zobaczyć jak gra na największych obrotach ale zaczął mi chrobotać ale tutaj to twierdze że wina jest po stronie słuchawek które są za słabe chyba... Więc na normalnych obrotach musiałem słuchać ale było bardzo pozytywnie. Podział na albumy artystów itd. też pozytywny ale jednak tego podziału na foldery mi brakuje jak na razie. Więc jeżeli chodzi o wydawane przez niego dźwięki jestem usatysfakcjonowany ale nie podoba mi się jego praca z komputerem nie wiem czym to jest spowodowane...
To nie wina odtwarzacza ja mam go i dwóch kumpli też i wszystko za***iście śmiga , coś masz nie tak z kompem albo z USB
Zagubiłem się