FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 3175 razy ¬

ROZRYWKA | Języki Obce
Kto wymyśli jakąś śmieszną historię?? POMOCY :) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kto wymyśli jakąś śmieszną historię?? POMOCY :)"   

kozak141
 Wysłana - 24 marzec 2007 09:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Zadanie nie jest skomplikowane, aczkolwiek sam nie moge sobie z nim poradzić. Chodzi o napisanie jakiejś krótkiej, śmiesznej histori w której biorą udział 3 osoby. Historia ma być napisana po angielsku ale mi nawet po polsku nic nie przychodzi do głowy :/ POMOŻECIE?? :) POZDRAWIAM i DziĘKUJE

kanawkin
 Wysłana - 24 marzec 2007 17:48      [zgłoszenie naruszenia]

Once upon a time a swashbuckler141 came to the insomnia and and begged that somebody write a funny story for him because he wanted to go for a party and he had no time for writing. The other day he went back home and found no funny stories, not even a joke or anecdote and he realised that people here are not very helpful to lazybones.

Zmieniony przez - kanawkin w dniu 2007-03-24 17:53:32

IM

Ekspert -

pakk
 Wysłana - 24 marzec 2007 18:21      [zgłoszenie naruszenia]

Then he started whining and calling them names. A few hours later he was banned.

Ain't nobody do it like I do it %-)

kanawkin
 Wysłana - 24 marzec 2007 18:23      [zgłoszenie naruszenia]

IM

Ekspert -

kozak141
 Wysłana - 24 marzec 2007 21:48       [zgłoszenie naruszenia]

spokojnie :) nie bede wczynał kłutni i nie chce być zbanowany :) Musialem poprostu napisac na korki smieszna historie a nie mialem pomyslu i myslalem ze mi ktos cos podpowie bo mialem kompletną pustkę w głowie :) Ale udało mi się i całkiem niezła wyszła :) POZDRAWIAM i dziękuje że ktoś się zainteresował :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Kto wymyśli jakąś śmieszną historię?? POMOCY :)