FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 54164 razy ¬
 
ROZRYWKA | Praca
Kucharz 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kucharz"   
 
pawerty
 Wysłana - 21 sierpień 2011 11:34        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Jak wygląda rekrutacja na wyżej wymenione stanowisko.

 
fatov
 Wysłana - 21 sierpień 2011 12:23      [zgłoszenie naruszenia]

z tego co wiem głównie decyduje doświadczenie, nie ma za bardzo studiów wyższych w tym kierunku, ktoś mi mówił że są tylko we Wrocku, ale głowy sobie nie dam uciąć
_______________________________
 
live it up

 
neewbie
 Wysłana - 21 sierpień 2011 12:35      [zgłoszenie naruszenia]

doświadczenie , znajomości
_______________________________
 
aaa
KUKUK !!!!!!!

 
MadMan047
 Wysłana - 21 sierpień 2011 12:36      [zgłoszenie naruszenia]

Przychodzisz i musisz zrobić schabowego z ziemniakami i surówką
_______________________________
 
"kiedy przyjdą nocą spalić twój dom,
weź pistolet do ręki i rozpierdol im łby zanim wyciągną zapałki"

Znawca -
 
pawerty
 Wysłana - 21 sierpień 2011 12:55      [zgłoszenie naruszenia]

w kuchni włoskiej też trzeba schabowego zrobić?

chodzi mi bardziej o to jak rozmowa wygląda

 
LatamSe
 Wysłana - 21 sierpień 2011 12:58      [zgłoszenie naruszenia]

pawerty
są kucharze i KUCHARZE

kucharz w SHERATONIE za***iste doświadczenie musi mieć
kucharz w KFC ....

A jak rozmowa - pytają się o dośw , gdzie pracowałeś , co umiesz

gdzie idziesz?
_______________________________
 
o mamo ...

 
pawerty
 Wysłana - 21 sierpień 2011 13:06      [zgłoszenie naruszenia]

nieduża restauracja włoska

 
palmel
 Wysłana - 21 sierpień 2011 13:59      [zgłoszenie naruszenia]

hihi zupelnie zielony jestes ?

 
Gillette
 Wysłana - 21 sierpień 2011 14:33      [zgłoszenie naruszenia]

rozmawiacie o doświadczeniu, gdzie i ile pracowałeś, na czym się znasz
potem "test" i robisz danie, patrzą Ci na ręce i na koniec degustacja
a jak Cie przyjmą to masz za******* bo musisz takich dan dziennie kilkadziesiat zrobic za chójowy hajs
_______________________________
 
Dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem
takiego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę

 
Young2
 Wysłana - 21 sierpień 2011 16:43      [zgłoszenie naruszenia]

najbardziej cenione jest technikum gastronomiczne + kursy np. kuchnia molekularna, jakis barista tez sie przyda itp.

o dobrego kucharza jest bój jak s****ysyn. kumpel jezdzil juz w technikum na olimpiady kulinarne, ma mnostwo kursow i teraz za prace w same weekendy w miesiacu [oblsugiwanie komunii, wesel itp.] ma ok. 3000. w zwyklych restauracjach/hotelach 2000 do reki spokojnie powinno byc. jak ktos dobrze ogarnia, to nad morzem w sezonie tez o 3-4 kola powinien miec, ale tak jak mowie - trzeba faktycznie lubic i umiec gotowac. za tluczenie schabowych na stolowce i obieranie ziemniakow kokosow ni ma

Zmieniony przez - Young2 w dniu 2011-08-21 16:44:58
_______________________________
 
these niggas broke, these niggas lazy

 
piotr3
 Wysłana - 21 sierpień 2011 19:33      [zgłoszenie naruszenia]

*** tam technikm ja mam paru kumpli kucharzy akuriat i zaden szkoly nie ma po nitce do klebka, potem juz masz referencje z jakis dobrej kuchni to mozna startowac na lepsze w technikach to i tak sie uczysz jak zrobic tone pączków albo zeby sie po dupsku nie drapac jak kompot mieszasz a nie jakis tam dan wykwintnych


nie oszukujmy sie takie technika to ejst w wiekszosci przechowalnia i kuźnia kelnerów nie ze jakies tam paskale szefów kuchni kształca

Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-08-21 19:34:46

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]


Odpowiedzi jest na 23 stron.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Kucharz

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23