FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 4863 razy ¬

ROZRYWKA | Zakup kontrolowany
Kupno auta używanego 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kupno auta używanego"   

molier
 Wysłana - 12 październik 2018 13:25        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Szukam auta używanego, którym będę mógł jeździć, właściwie tylko do pracy i z powrotem. Nie mam jakiś wielkich wymagań, nie mniej jednak nie chcę kupując, trafić na jakiegoś szrota. Możecie mi podpowiedzieć na co zwracać uwagę w ogłoszeniach w necie ??

Jeśli posłuchaliście matki, ojca, księdza, faceta z telewizji czy jakichkolwiek innych ludzi, kt

Frank Zappa

Kosiu9
 Wysłana - 15 październik 2018 12:41      [zgłoszenie naruszenia]

a myślałeś o tym żeby wziąć jakieś autotesto, albo inną tego rodzaju firmę? bo z ogłoszenia to ty za wiele nie wyciągniesz. w takim ogłoszeniu każdy może sobie napisać co chce, a tak naprawdę dopiero na miejscu jak się idzie i ogląda auto to wychodzą różne "kwiatki". a taka firma jedzie i sprawdza dla ciebie to auto, które cię interesuje.

molier
 Wysłana - 16 październik 2018 13:45      [zgłoszenie naruszenia]

Autotesto? To ja nie wiedziałem nawet, że są takie firmy od sprawdzania aut. Korzystałeś?

Jeśli posłuchaliście matki, ojca, księdza, faceta z telewizji czy jakichkolwiek innych ludzi, kt

Frank Zappa

kamils1510
 Wysłana - 16 październik 2018 15:24      [zgłoszenie naruszenia]

Ja na takiej stronie sprawdzałem swoje autko przed zakupem. Na motocontrolerze. Dostałem raport z tego co sprawdzili, a sprawdzili chyba wszystko. Na szczęście sprzedawca był uczciwy więc zdecydowałem się na zakup, ale gdybym nie sprawdził to bym nie kupił w ciemno.

siwy767
 Wysłana - 17 październik 2018 13:31      [zgłoszenie naruszenia]

tak się wtrącę trochę do dyskusji, ale ja korzystałem z autotesto. Dla mnie takie firmy to duży plus. Ja miałem z głowy i nie musiałem nigdzie jeździć po handlarzach. Kolejna sprawa, że też się na tym aż tak nie znam żeby dobrze sprawdzić samochód. A ten raport który dostałem od autotesto był na maksa szczegółowy. Dzięki jednemu raportowi od nich właśnie uniknąłem kupienia szrota jak to sam nazwałeś hehe. A drugi samochód jaki mnie interesował po sprawdzeniu, był bardzo ok i był wart kupienia. Potargowaliśmy się tylko trochę ze sprzedawcą bo były dwie drobne rzeczy do roboty przy tym aucie i tyle. Samochodem jeżdżę do dziś i jest ok.

molier
 Wysłana - 18 październik 2018 14:14      [zgłoszenie naruszenia]

Super, dzięki za info. W takim razie ja chyba też skorzystam z takiego sprawdzenia auta, jak już znajdę w ogłoszeniu coś co mi się spodoba. W sumie prawda jest taka, że sam nie znam się na tyle na autach żeby stwierdzić czy jest ok czy nie. Pewnie łyknął bym wszystko co by mi się powiedziało :P
Sprawdziłem też w necie opinie o tym autotesto i ludzie w większości chwalą, więc chyba warto.

Frank Zappa

saikolank
 Wysłana - 21 listopad 2018 10:14      [zgłoszenie naruszenia]

jak chcesz mam pewną Corsę C na wydaniu. Składana na częściach z ASO. Stan mechaniczny idealny, możesz sprawdzić gdzie chcesz. Na dojazdy do roboty ideał. Miała jeszcze posłużyć w domu minimum 5 lat i stąd robiona bez żadnego oszczędzania. A wpadła nowa z salonu i ta jest niepotrzebna. Także jak chcesz pewne auto na dojazdy do pracy do takie posiadam.

Chłopaczki z Polkowic już Pojechali

Dr_Don
 Wysłana - 27 listopad 2018 22:17      [zgłoszenie naruszenia]

Widzę nic się u ciebie saikolank nie zmienia i dalej usisłujesz ludziom gruzy wciskać

PS. Dalej jesteś akolitą Radełona?

Na pohybel kórwom umysłowym.
To ja byłem burgerem kleo.

playman
 Wysłana - 28 listopad 2018 17:20      [zgłoszenie naruszenia]

Don to Ty?!

Nadal mam przed oczami tego Saaba ))))))))))

Zmieniony przez - playman w dniu 2018-11-28 17:23:10

20.05.2006 - 01.04.2019 [*]

Specjalista -

Dr_Don
 Wysłana - 28 listopad 2018 19:21      [zgłoszenie naruszenia]

Owszem przyjacielu, to ja

Na pohybel kórwom umysłowym.
To ja byłem burgerem kleo.

saikolank
 Wysłana - 6 grudzień 2018 14:57      [zgłoszenie naruszenia]

Don jak chcesz bana to chętnie Ci wydam. Ta gruzy. Jest to egzemplarz z najmniejszym udokumentowanym przebiegiem w tym silniku w PL, co potwierdza system ASO Opel. Także jestem ciekaw jakim złomem doniu jeździsz. Ale podejrzewam, że czymś w cenie opon do mojego wozidła. Także słaba zarzutka skarbie.

Chłopaczki z Polkowic już Pojechali

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Kupno auta używanego

Strony: 1 2