FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 763 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | PRACA
Kupować Taniej i... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kupować Taniej i..."   

L3m0n
 Wysłana - 26 luty 2010 16:58        | zgłoś naruszenie regulaminu

Co sądzicie o skupowaniu sprzętu elektronicznego ( komórek, konsol, słuhchawek itp. ) taniej na różnych bazarach/komisów/lombardów i sprzedawaniu drożej na allegro/po znajomych?
Poznałem takiego kolesia i on to tak kręci że aż miło. DO pracy przychodzi z 10 komami, 3ma parami słuchawek blutach, 2SPSami i dodatkowo wypytuje co na wymianke lub co potrzeba

Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2010-02-26 16:58:59

leon10528
 Wysłana - 26 luty 2010 17:01      [zgłoszenie naruszenia]

Coś mi się zdaje że ten znajomy nie kupuje tego na bazarkach tylko znajduje ten sprzęt...W czyjejś kieszeni.Wiele na tym nie zarobisz,większość w lombardach,bazarach jest drożej niż na allegro

Nowo narodzony %-) hrhr

Znawca -

piotr3
 Wysłana - 26 luty 2010 17:12      [zgłoszenie naruszenia]

szpan jak**** z 10 komórkami chodzić

a niema przypadkiem kolega ciemnej karnacji i dużo złotych dodatkó na palcach i szji ?

Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2010-02-26 17:13:09

Baybus
 Wysłana - 26 luty 2010 17:51      [zgłoszenie naruszenia]

To jest super pomysł <yes>

borsukje
 Wysłana - 26 luty 2010 19:46      [zgłoszenie naruszenia]

kupując sprzęt elektorniczny na giełdach/bazarach jestes narazony na to, że ktoś moze Ci wcisnac kradziony sprzet.

/paserstwo/

L3m0n
 Wysłana - 27 luty 2010 02:55      [zgłoszenie naruszenia]

no nie wiem czy drożej. Dzis w lombardziej był sobie taki PSP 2001 Slim troszeczkę zajechany za 220zł Popatrz na allegro + troszeczke wyższa cena gdy ktoś będzie chciał dać jakąś kome przykładowo na wymiane.

cooltras
 Wysłana - 27 luty 2010 16:46      [zgłoszenie naruszenia]

Dokładnie jak borsukje jaką masz pewność,że kupowany sprzęt w takich ilościach nie będzie trefny w którymś momencie??I co?Wtedy założysz temat w dziale Prawo - "jak uniknąć kary za paserkę?"

Każdego dnia, rośnie nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę!!:)

Robot-Man
 Wysłana - 27 luty 2010 18:42      [zgłoszenie naruszenia]

jak będzie kradł to nie pójdzie siedzieć za paserke bo dostanie wyrok za kradzież ale to nie paserka w końcu co nie bo jak nie jak tak

GNICIE BRODA
Grupa Terespolska
RANGA: Czeczenista
[[http://www.insomnia.pl/Grupa_terespolska-t640987.html]]

Vayo
 Wysłana - 27 luty 2010 22:12      [zgłoszenie naruszenia]

IMO nie warto-wiecej w tym ryzyka jak juz wczesniej bylo wspomniane,niz faktycznego zysku.a w lombardach to juz w ogole lubia sie znalezc telefony w nie specjalnie pewnej konfiguracji,tj tylko z ladowarka

YoungBuck
 Wysłana - 27 luty 2010 22:26      [zgłoszenie naruszenia]

juz moj brachol cioteczny sie w***al w cos takiego
kupil koma na bajzlu, niby z papierami full legal itp. a po 4 miechach mu do domu kogutkowi wjechali z oskarzeniem o kradziez i pobicie

Zmieniony przez - YoungBuck w dniu 2010-02-27 22:27:24

- co tam u ciebie ryju ?
- aaa znowu mnie jakis frajer zagonił
- a to kórwa pjerdolona !!

Aanarath
 Wysłana - 28 luty 2010 13:16      [zgłoszenie naruszenia]

wiedz tylko że na alledrogo jest zayebista konkurencja, podbijanie cen, cwaniactwo itp

zanim sobie wyrobisz marke moze dojsc nawet do strat, mozliwe tez ze wpyerdoli cie zus dlatego zatrudnij sie gdzies za minimalna krajowa zeby pracodawca ci placil zus i otworz sobie ten sklep.

wazne zeby twoj sklep nie byl konkurencja dla firmy, w ktorej pracujesz tj. nie mozesz robic w elektronice bo wtedy zlamiesz prawo.
jak ci pracodawca bedzie placil kase to ze swojej pensji nie placisz 2 raz zusu tylko skladke chorobową (albo zdrowotną juz nie pamietam) ale wiem ze jest tego wiele mniej.
jak sie rozkrecisz to rzucaj robote i juz tylko handelek

GNICIE BRODA
Grupa Terespolska
RANGA: Magazynierant
[[[[http://www.insomnia.pl/Grupa_terespolska-t640987.html]]]]

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kupować Taniej i...

Strony: 1 2

Warto przeczytać: Inwestor jednosesyjny | fitness club | ..żeby wozić wędliny do niemiec... | Zarabiaj pieniądzę w internecie!! | posrednik w obrocie nieruchomościami | Zasiłek chorobowy | Jakie doświadczenie zawodowe wymyślić w CV jak jest siebez doswiadczenia ? | Praca 3/4 etatu a zarobki | Wasz pomysł na moj zysk | LOGISTYKA | Korepetycje z matematyki | praca przy zbiorze truskaweorówek niemcy pracasezonowa752@interia.eu | Staż , Płaca ? | Wypozyczalnia Samochodow | Kurier z własnym samochodem - Warszawa ? | Umowa zlecenie ,a umowa o prace?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL