to się tak nie czuj.
cham, prostak i tyle. znajdziesz lepszego a on jeszcze za Tobą zatęskni. a mnie np. chłopak rzucił bo nie chciałam z nim sypiać. w tym czasie znalazł sobie inną a na koniec mi napisał, że inna go zainspiruje w łóżku xD to się niestety życie nazywa.
Zmieniony przez - __Kamil__ w dniu 2008-04-24 18:44:24
milosc nie istnieje, trzeba robic melange i sie nie przyzwyczajac, nie?
Zdecydowanie nie powinnaś się tak czuć. To jego wina , bo okazał się strasznym palantem , że leciał na dwa fronty. Ktoś tego kolesia próbował bronić.. żałosne po prostu, bo gdyby nawet ona nie była wystarczająco ok , to on zupełnie zachował się jak prawdziwy cham , bo będąc z jedną dziewczyną zdradzał ją w tym samym czasie z inną. Szczerze powiedziawszy jest to chyba najbardziej upokarzające co się może zdarzyć. Naprawdę bardzo Ci współczuję i mogę sobie tylko wyobrazić jak czujesz sie wykorzystana i zostawiona, ale to nie jest powód zebys czula sie jak dz**ka bo przecież się nie puszczałaś z byle kim , tylko ze swoim chłopakiem którego kochałaś a on to chyba jak każdy koleś myśli zawsze czym innym