Autor |
"Kurde, czuje sie jak... :(" |
|
marcelka
|
|
|
|
Kacperson
|
|
no ale to przecież nie mogło być bez celu z jego strony,chyba ,że jest aż takim idiotom ten ziomek hehe...dramat:) postaraj sie zrobi ć kocioł teraz,zachowaj sms i "poznaj" jego wybranke,ja bym tak zrobił,chociażby dla jaj,bo napewno nie przejmowałbym sie "utratą" takiego frajerskiego partnera,to raczej on traci a nie ty..tak trzeba na to spojrzeć,a teraz pora wykręcićjakiś numer konkretny pajacowi,bedzie beka przynajmniej:)zachowaj lepiej ten sms
 |
|
|
marcelka
|
|
Może sie zakochał? Albo ona ma coś takiego czego ja nie mam? (czyt. krzywe nogi, brak zębów, pryszcze itd.) a jak narazie nie zrobie mu żadnego numeru ale poczekam na okazje i jak tylko sie nadaży to zadziałam, a ja podobno wredna jestem.!!!
|
|
Kacperson
|
|
to ja już nic nie pisze
 |
|
|
marcelka
|
|
Kacperson, oj czeeemu?
|
|
Zawodny
|
|
|
|
Wodzu10
|
|
|
|
czanymotyl
|
|
wiesz, do takich jak on to nawet szacunku człowiek nie ma! nie masz co siebie obwiniac, to zwykły drań (czyt. S.kur.wy.syn)
zaslugujesz na kogos lepszego, kogos kto bedzie godzien Ciebie , pozdrawiam
|
|
Pauleq
|
|
jak jego ktos potraktuje w ten sam sposob to dowie sie jak sie czujesz...
nie martw sie...jego strata...
|
Brunner
|
|
no.. i gdzie to zycie jest piękne? ..moze i by było, gdyby nie sami ludzie którzy
sami wiecie zresztą