FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9813 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Kurde, czuje sie jak... :( 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kurde, czuje sie jak... :("   

Seewy
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 02:39      [zgłoszenie naruszenia]

wiec zdradzaj na calego

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

Znawca -

jakryc
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 09:13      [zgłoszenie naruszenia]

wiesz jaki widze w tym pozytyw?

dobrze, że to stało się teraz...

marcelka
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 09:13      [zgłoszenie naruszenia]

zjfk, heh, co za życie, on też był moim pierwszym, a tamta go pewnie nieźle wymeczyła, bo potem nie miał sił na wiecej niż raz albo poprostu sie starzeje. SOG dla Ciebie
Andromedaa, mądrze mówisz, Insomniacy sa fantastyczni! Szkoda że niektórych po nicku nie moge poznać, bo soga bym w podzięce dała

Szczęśliwa kobieta sukcesu :-)

Znawca -

House girl
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 16:22      [zgłoszenie naruszenia]

Ja Cie rozumiem Marcelka...Przeżywałam podobną sytuację.Nie ukrywam,że było mi ciężko.Ale nie poddałam się i odważyłam się znów kogoś pokochać i mu zaufać.Mam nadzieję,że tym razem się nie zawiode:) Trzymaj się ciepło:)

anarki111
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 16:32      [zgłoszenie naruszenia]

Tak jak już kiedyś pisałem- to wina dziewczyny. Pewnie twój chłopak był wysoki, przystojny itp. więc inne laski się za nim oglądały i skończyło się jak sie skończyło... Chcesz żeby facet był ci wierny, to znajdź sobie jakiegoś brzydala. Wtedy masz 99% szansy, że cie nie zdradzi.

marcelka
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 16:39      [zgłoszenie naruszenia]

Anarki, jesteś bezczelny hehe żartuje. Tak na serio to on jest nawet przystojny ale nie uważam siebie za brzydką dziewczyne (i inni też tak mówią)wiec nie widze podstaw żeby to była moja wina. Poprostu za dobra dla niego byłam a najwyraźniej mu to nie pasowało ale wiecie co, zaczełam szczerze go olewać i interesować sie jego zyciem. Jedyny ubaw jaki chciałabym mieć to to, że chciałabym sie dowiedziec że jaego nowa jest w ciąży... On tak panicznie bał sie ojcostwa

Szczęśliwa kobieta sukcesu :-)

Znawca -

anarki111
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 19:05      [zgłoszenie naruszenia]

Wiesz... Ty jesteś ładna, a ta dziewczyna może być jeszcze ładniejsza, lub Ty jesteś blondynką, a twojemu chłopakowi może zachciało się brunetki. Różnie bywa.
Moim zdaniem Twój były chłopak nie zrobił nic złego. W końcu małżeństwem żeście nie byli. Takie związki polegają na tym, żeby każda ze stron dobrze się czuła(głównie za sprawą seksu), więc jeżeli on przy tamtej dziewczynie czuł się lepiej(być może była lepsza w łóżku), to sie nie dziw, że odszedł.
Ja gdybym znalazł lepszą to tak samo bym postąpił jak on i Ty pewnie też byś tak postąpiła. Takie jest życie.

House girl
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 19:52      [zgłoszenie naruszenia]

Anarki, bezczel z Ciebie totalny!! Zamiast pocieszyć dziewczynę to Ty jeszcze ją dołujesz!! Wstydz się...

anarki111
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 20:04      [zgłoszenie naruszenia]

A co mam pisać głupoty takie jak większość tutaj? Piszę poprostu prawdę i nie po to, żeby Ją zdołować, tylko żeby otworzyć co niektórym oczy.

Ja bym wcale nie miał pretensji, gdyby moja dzieczyna odemnie odeszła dla jakiegoś przystojniejszego, bogatszego itp.

Pauleq
 Wysłana - 9 czerwiec 2005 20:07      [zgłoszenie naruszenia]

bijcie sie =D

Real

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 12 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Kurde, czuje sie jak... :(

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12