Autor |
"Kurde, czuje sie jak... :(" |
|
marcelka
|
|
Wysłana - 8 czerwiec 2005 15:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
Wczoraj w nocy dostałam smsa od mojego byłego, że ma kogoś... Jak sie później okazało, z tą dziewczyną spotykał sie jak byliśmy razem. On kochał sie ze mną i z nią (podobno) i zostawił mnie dla niej. Okłamał mnie ze to z powodu braku czasu(który poświecał dla niej). Czuje sie fatalnie, czuje sie oszukana, zdradzona a przede wszystkim czuje sie jak dz.iwka musiałam sie gdzieś wygadać... kocham to forum
Znawca -
 |
|
|
Sfn
|
|
dziwką to sie on okazał (męskim rodzajem dziwki) , no ale co zrobić , szkoda Cie , ale takie rzeczy się zdarzają (coraz częściej)
Samo życie |
 |
|
|
Bakemono
|
|
głupia świnia.....
nie łam się, znajdziesz lepszego...
|
|
michal611
|
|
samo życie...
nie kojarzyc z telenowela na polsacie%)
|
zrk
|
|
ty jestes wporzadku,nie zrobilas nic złego
nie masz sie co lamac bo zycie to nie bajka niestety |
Specjalista -
 |
|
|
rafee
|
|
<przytul>
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
uuu straszny bol to musi byc dla Ciebie ale to jak juz wyzej pisali "samo zycie" juz niektórzy ludize tacy są ! i tego niezmienimy !
trzymaj sie mocno a bedzie good
Ekspert -
 |
|
|
marcelka
|
|
|
|
matyldaprj
|
|
marcelko nie łam się,nie wszyscy faceci to frajerzy.Mi też zdarzały się bardziej lub mniej przykre historie,a teraz spędzam czas w towarzystwie chłopaka,który na pierwszą randkę dał mi bukiecik kwiatów.Warto wierzyć,warto szukać,trzeba tylko zapomnieć i nie dać się ogłupic przez takiego chama,który nie zasługuje na Ciebie.Sog na pocieszenie....
 |
|
|
Gosia_p
|
|
czyli jednak to byla inna kobieta (wtedy co posta pisalas)
kurde no wspolczuje nie wiem nawet co napisac
ale powiem ci ze lepiej ze sie wczesniej okazalo ze facet jest chamem itp niz mialabys sie o tym dowiedziec np po 2 latach i wtedy by ci bylo jeszcze ciezej
|
Ekspert -
 |
|
|
Kacperson
|
|
jak masz możliwośc to poprostu dla świętego spokoju zpytaj tej laski czy tak było.jesli ona jest choćtroche ok to ci powie prawde...powiesz,że poprostu chcesz znać prawde...ciekawe czy ona ją zna uświadom ją może być fajnie hehe
 |
|