FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 164517 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Wierzę że człowiek wylądował na księżycu 
Nie wierzę w lądowanie 
Nie mam zdania.... 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz"   

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 26 maj 2009 18:01      [zgłoszenie naruszenia]

ladnie lykasz zmanipulowane sciemy, Armstrong nic nie mowil o statkach kosmicznych, tylko ze widzi olbrzymie obiekty, tekst ze statkami kosmicznymi to jak zwykle dopowiedziana w klamliwy i bezczelny sposob wstawka debilnych fanow teorii spiskowych, ktorzy licza na to, ze nikt nie sprawdzi jak brzmiala prawdziwa wypowiedz (i niestety w wiekszosci przypadkow im sie to udaje).

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

blackspide
 Wysłana - 27 maj 2009 02:19      [zgłoszenie naruszenia]

mi tam lata co widzial bo nie to mialem na mysli dajac ten link w innych artykulach czytalem ze widzial budynki jakies
ogladalem konferencje prasowe na ktorych wypowiadali sie byli pracownicy NASA i wojskowi ze wszystkie zdjecia itp sa najpierw obrabiane ( jesli cos na nich jest ) a potem trafiaja do opini publicznej
poczytaj sobie tez o budowie ksiezyca jest niby za lekki w stosunku do wielkosci takie sa fakty
a chyba kazdy wie ze nie mozna kierowac sie tylko jednym artykulem ^^ i nie odbiegajmy od tematu bo zrobi sie z tego temat o UFO (unidentified flying object, pol. NOL - niezidentyfikowany obiekt latający)

Klejcun jak juz czytasz jakis artykuł nie komentuj go dopuki nie przeczytasz go do konca

Pozdrawiam :)

Zmieniony przez - blackspide w dniu 2009-05-27 02:22:55

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 27 maj 2009 10:47      [zgłoszenie naruszenia]

Czytalem go dawno temu, jak wiele podobnych bzdur, a takie rzeczy o ktorych mowisz sa dla mnie smieszne, bo troche czasu sie juz tym zajmuje. Typowe spiskowe i nieuzasadnione slogany. Widac ze swiezy w temacie jestes.

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2009-05-27 10:49:33

blackspide
 Wysłana - 27 maj 2009 11:30      [zgłoszenie naruszenia]

masz umysł zamknięty na fakty z tego co widze nie bd sie z toba klucil poprostu zawsze sie trafi ktos taki jak ty kto nie bedzie wierzył ( świeżaku )
i jeszcze cos nie mogles go czytac " dawno temu " bo artykuł na tamtej stronie został dodany dnia 17 Marca, 2009 roku

xami
forumzn.katalogi.pl
 Wysłana - 28 maj 2009 14:46      [zgłoszenie naruszenia]

czy chcecie dłuższe bany? bo nie wiem

Zmieniony przez - xami w dniu 2009-05-28 14:47:13

Yonaguni [http://www.insomnia.pl/Yonaguni-t192003.html]
Ładne dziewczyny z orkiestr dętych robią dobrze partiom politycznym.
Mój ojciec jeździł na wielbłądzie. Ja jeżdżę samochodem.
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie.

Specjalista -

ryczak_88
 Wysłana - 9 czerwiec 2009 18:49      [zgłoszenie naruszenia]

powiem, że interesowała mnie ta sprawa już od pewnego czasu. do tej pory nie miałem określonego zdania - interpretowałem opinie potwierdzające ja i przeczące lądowanie na księżycu. po obejrzeniu zdjęć i filmów w tym dziale doszedłem jednak do końcowego wniosku:

dla mnie lądowanie na księżycu to fikcja

szczególną role w utwierdzeniu mnie w tej opinii wywarł jeden z ostatnich filmików na którym jak coś odlatuje jednemu z astronautów od skafandra (u?) czy to nie za szybko spada jak na warunki prawie bez grawitacji?? jeśli to byłoby normalne to czemu flaga amerykańska trzyma się poziomo tak jak została wbita??
zgadzam się również z wypowiedzią jednego przedmówcy. amerykanie dużo rzeczy robią na pokaz i przeważnie dokonują to w sposób nie taki jaki nam pokazują. często karmią nas i samych siebie głupimi bajeczkami z wiarą, że naród może się nie zorientuje. nigdy nie daje wiary w to co mówią amerykanie...

nigdy nie wierze amerykanom...

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 9 czerwiec 2009 19:07      [zgłoszenie naruszenia]

masz umysł zamknięty na fakty z tego co widze nie bd sie z toba klucil poprostu zawsze sie trafi ktos taki jak ty kto nie bedzie wierzył ( świeżaku )
i jeszcze cos nie mogles go czytac " dawno temu " bo artykuł na tamtej stronie został dodany dnia 17 Marca, 2009 roku

o tak ! a ty jestes tym oswieconym, o otwartym umysle nie ? ktory zna rzadowe tajemnice i wie wiecej niz zaslepione masy, prawda ? wiesz ilu takich jak ty juz przerabialem na FZN ? a co do dodania artykulu, co ma data zrodlowa tekstu, do daty jego opublikowania na danym portalu ?

xami, no tutaj to juz daj mi spokoj wystarczy ze na FZN nie moge pisac i juz pewnie koncze zabawe z tamtym forum, bo widze ze krok po kroku wywala sie tam stalych uzytkownikow, a jakichs niewiadomo skad i gdzie przyszli falloutow robi sie moderatorami.

jeśli to byłoby normalne to czemu flaga amerykańska trzyma się poziomo tak jak została wbita??

nie no i jak z takimi "argumentami" dyskutowac ? reszty nawet mi sie komentowac nie chce, zapoznaj sie chlopie z materialami roznych stron, a nie wyciagasz wnioski po jednym filmiku

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2009-06-09 19:15:43

ryczak_88
 Wysłana - 9 czerwiec 2009 19:57      [zgłoszenie naruszenia]

jakbyś czytał całe posty a nie tylko ich części zauważył byś to:

interpretowałem opinie potwierdzające ja i przeczące lądowanie na księżycu.

jeśli jedynym twoim kontrargumentem jest:

nie no i jak z takimi "argumentami" dyskutowac ? reszty nawet mi sie komentowac nie chce

to powiem ci, że faktycznie nie ma argumentów do dyskusji ale i również osoby która podjęłaby się sensownej argumentacji własnej opinii (jeśli jakaś jest). każdy ma prawo do własnej opinii i ją tutaj wypowiada. jeśli ci się czyjaś opinia nie podoba to pogódź się z tym albo podaj sensowne dowody na to, że lądowanie na księżycu faktycznie miało miejsce. jeśli masz fakty potwierdzenie to lądowania to je przytocz, ale nie pisz, że nie ma z czym dyskutować bo to jest żałosne....

nigdy nie wierze amerykanom...

xami
forumzn.katalogi.pl
 Wysłana - 9 czerwiec 2009 20:20      [zgłoszenie naruszenia]

xami, no tutaj to juz daj mi spokoj
nie obrażaj to będziesz miał spokój, z fzn to chyba sam się wywaliłeś łamiąc ciszę

Yonaguni [http://www.insomnia.pl/Yonaguni-t192003.html]
Ładne dziewczyny z orkiestr dętych robią dobrze partiom politycznym.
Mój ojciec jeździł na wielbłądzie. Ja jeżdżę samochodem.
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie.

Specjalista -

Nemesis40
 Wysłana - 12 czerwiec 2009 11:20      [zgłoszenie naruszenia]

Jak czytam te wszystkie wypowiedzi to zastanawiam się ile z osób tu się wypowiadających pofatygowało się chociażby na tyle by czerpać wiedzę z innych źródeł niż wcześniejsze posty. Co niektórzy piszą nawet że wyczyn lądowania człowieka na księżycu nigdy nie został powtórzony:D Chciałbym zauważyć że już 12 osób stanęło na jego powierzchni

[www.nem.yoyo.pl]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 71 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71