Autor |
"Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
ladnie lykasz zmanipulowane sciemy, Armstrong nic nie mowil o statkach kosmicznych, tylko ze widzi olbrzymie obiekty, tekst ze statkami kosmicznymi to jak zwykle dopowiedziana w klamliwy i bezczelny sposob wstawka debilnych fanow teorii spiskowych, ktorzy licza na to, ze nikt nie sprawdzi jak brzmiala prawdziwa wypowiedz (i niestety w wiekszosci przypadkow im sie to udaje).
|
blackspide
|
|
mi tam lata co widzial bo nie to mialem na mysli dajac ten link w innych artykulach czytalem ze widzial budynki jakies
ogladalem konferencje prasowe na ktorych wypowiadali sie byli pracownicy NASA i wojskowi ze wszystkie zdjecia itp sa najpierw obrabiane ( jesli cos na nich jest ) a potem trafiaja do opini publicznej
poczytaj sobie tez o budowie ksiezyca jest niby za lekki w stosunku do wielkosci takie sa fakty
a chyba kazdy wie ze nie mozna kierowac sie tylko jednym artykulem ^^ i nie odbiegajmy od tematu bo zrobi sie z tego temat o UFO (unidentified flying object, pol. NOL - niezidentyfikowany obiekt latający)
Klejcun jak juz czytasz jakis artykuł nie komentuj go dopuki nie przeczytasz go do konca
Pozdrawiam :)
Zmieniony przez - blackspide w dniu 2009-05-27 02:22:55 |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Czytalem go dawno temu, jak wiele podobnych bzdur, a takie rzeczy o ktorych mowisz sa dla mnie smieszne, bo troche czasu sie juz tym zajmuje. Typowe spiskowe i nieuzasadnione slogany. Widac ze swiezy w temacie jestes.
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2009-05-27 10:49:33
|
blackspide
|
|
masz umysł zamknięty na fakty z tego co widze nie bd sie z toba klucil poprostu zawsze sie trafi ktos taki jak ty kto nie bedzie wierzył ( świeżaku )
i jeszcze cos nie mogles go czytac " dawno temu " bo artykuł na tamtej stronie został dodany dnia 17 Marca, 2009 roku |
 |
|
|
xami
|
forumzn.katalogi.pl
|
|
czy chcecie dłuższe bany? bo nie wiem
Zmieniony przez - xami w dniu 2009-05-28 14:47:13
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie. |
Specjalista -
 |
|
|
ryczak_88
|
|
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
masz umysł zamknięty na fakty z tego co widze nie bd sie z toba klucil poprostu zawsze sie trafi ktos taki jak ty kto nie bedzie wierzył ( świeżaku )
i jeszcze cos nie mogles go czytac " dawno temu " bo artykuł na tamtej stronie został dodany dnia 17 Marca, 2009 roku
o tak ! a ty jestes tym oswieconym, o otwartym umysle nie ? ktory zna rzadowe tajemnice i wie wiecej niz zaslepione masy, prawda ? wiesz ilu takich jak ty juz przerabialem na FZN ? a co do dodania artykulu, co ma data zrodlowa tekstu, do daty jego opublikowania na danym portalu ?
xami, no tutaj to juz daj mi spokoj wystarczy ze na FZN nie moge pisac i juz pewnie koncze zabawe z tamtym forum, bo widze ze krok po kroku wywala sie tam stalych uzytkownikow, a jakichs niewiadomo skad i gdzie przyszli falloutow robi sie moderatorami.
jeśli to byłoby normalne to czemu flaga amerykańska trzyma się poziomo tak jak została wbita??
nie no i jak z takimi "argumentami" dyskutowac ? reszty nawet mi sie komentowac nie chce, zapoznaj sie chlopie z materialami roznych stron, a nie wyciagasz wnioski po jednym filmiku
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2009-06-09 19:15:43
|
ryczak_88
|
|
jakbyś czytał całe posty a nie tylko ich części zauważył byś to:
interpretowałem opinie potwierdzające ja i przeczące lądowanie na księżycu.
jeśli jedynym twoim kontrargumentem jest:
nie no i jak z takimi "argumentami" dyskutowac ? reszty nawet mi sie komentowac nie chce
to powiem ci, że faktycznie nie ma argumentów do dyskusji ale i również osoby która podjęłaby się sensownej argumentacji własnej opinii (jeśli jakaś jest). każdy ma prawo do własnej opinii i ją tutaj wypowiada. jeśli ci się czyjaś opinia nie podoba to pogódź się z tym albo podaj sensowne dowody na to, że lądowanie na księżycu faktycznie miało miejsce. jeśli masz fakty potwierdzenie to lądowania to je przytocz, ale nie pisz, że nie ma z czym dyskutować bo to jest żałosne....
|
xami
|
forumzn.katalogi.pl
|
|
xami, no tutaj to juz daj mi spokoj
nie obrażaj to będziesz miał spokój, z fzn to chyba sam się wywaliłeś łamiąc ciszę
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie. |
Specjalista -
 |
|
|
Nemesis40
|
|
Jak czytam te wszystkie wypowiedzi to zastanawiam się ile z osób tu się wypowiadających pofatygowało się chociażby na tyle by czerpać wiedzę z innych źródeł niż wcześniejsze posty. Co niektórzy piszą nawet że wyczyn lądowania człowieka na księżycu nigdy nie został powtórzony:D Chciałbym zauważyć że już 12 osób stanęło na jego powierzchni