spokofilom - jak ci ubliża inteligencji to wyjdź, swoje zdanie już wypowiedziałeś. Krisuuu - wyluzuj, na razie to ty łamiesz regulamin tego forum, wiec jeśli prawda jest dla ciebie niewygodna - to raczej ty powinieneś wyjść, ( albo dostać bana za łamanie regulaminu ). Wyciąg z Regulaminu Forum:
Na Forum zabrania się: Rozpowszechniania informacji nieprawdziwych lub mogących wprowadzać w błąd.
Ewidentnie rozpowszechniasz informacje mogące wprowadzać w błąd i potrafię to udowodnić !
Ale nie o to chodzi żebyśmy się sprzeczali, a raczej dyskutowali używając argumentów.
Przedmiotowy film oszusta o nazwisku Bill Keysing, jak inne podobne jego "dzieła" powstał z myślą o naiwnych oraz z niskich pobudek, (kasa i zemsta) i jako taki nie zasługuje na moja uwagę.
Natomiast o ewentualnych twoich wątpliwościach związanych z podbojem Księżyca chętnie podyskutuję. Przecież ja bym nie miał żadnych skrupułów dać rękę, jakbym oczywiście to ja był na księżycu
No nie wiem ! Gdyby mnie po 33 latach udowadniania, nachodził gnojek który siusiał w majtki kiedy ja narażałem życie lądując na Księżycu - i ten gnojek wykrzykiwał na mnie publicznie " Ty oszuście !) - z robiłbym dokładnie to samo co zrobił Buzz, czyli dałbym mu porządnie w ryj.
Ale tak Bazz, jak ja mamy swój honor, a ty widocznie NIE !
Ja nie wprowadzam w błąd ale cała ta sytuacja jest bardzo ciekawa, nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy ;) Wiadomo, że każdy wierzy w lądowanie, ale czy nie mogą być ludzie z małą cząsteczką wyobraźni, którzy zawsze w czymś widzą spisek ? ;)
Co do filmu, gdy Armstrong wbija flagę ona cały czas się zagina, i nie ma takiego momentu co by się uspokoiła.
Btw. Ja osobiście na miejscu Armstronga, wziął 5 000 $ i bez zastanowienia mógłbym przyrzec, że to właśnie ja byłem na księżycu ;]
czy nie mogą być ludzie z małą cząsteczką wyobraźni, którzy zawsze w czymś widzą spisek ? ;)
Oni są i jest ich coraz więcej!Niektórych po prostu to ... bawi.
Mnie - nie Co do filmu, gdy Armstrong wbija flagę ona cały czas się zagina, i nie ma takiego momentu co by się uspokoiła.
Tak - to piękne doświadczenie, jak zmieniają się właściwości fizyczne zwykłego przedmiotu przy braku atmosfery, której normalnie nie zauważamy. Co do filmu, to gościu podszedł i do Armstronga i do Aldrina i żaden z nich nie przyznał na Boga, ani dając rękę na biblii że był na księżycu.. Ciekawe dlaczego ? Przecież ja bym nie miał żadnych skrupułów dać rękę, jakbym oczywiście to ja był na księżycu
Cóż, to była inna kategoria ludzi - Oni mieli honor !
szkoda, że coraz mnie takich ludzi.
Co do filmu, gdy Armstrong wbija flagę ona cały czas się zagina, i nie ma takiego momentu co by się uspokoiła.
Ale co cie w tym dziwi ? sam fakt ze tak sie dzieje, czy ze dzieje sie to na ksiezycu ? bo bardziej dziwne byloby to na ziemi.
Rosjanie bardzo dokładnie i z rosnącym niepokojem obserwowali postępy programu Apollo .
Żaeby być na bieżąco, w pobliżu miasta Eupatoria na Krymie skonstruowali odbiorczą antenę paraboliczną TNA-400 o średnicy 32m
Od grudnia 1968 do listopada 1969r śledzili misje Apollo-8,10,11 i 12 odbierając dobrej jakości przekazy rozmów załogi z Ziemią, dane telemetryczne o stanie urządzeń statku, oraz TV.
Opowiada o tym zatrudniony wtedy przy śledzeniu Amerykańskich misji E. P. Mołotow w artykule "My widieli, kak Amerikańcy sadilis na Łunu" , ( w numerze 8/2005 miesięcznika "NOVOSTI KOSMONAVTIKI").
Artykuł ten jest opublikowany również w internecie:
[http://www.novosti-kosmonavtiki.ru/content/numbers/271/03.shtml]
obejrzyjcie sobie ten dokument... rozwieje to (a przynajmniej powinno rozwiac) wasze watpliwosci co do autentycznosci ladowania czlowieka na ksiezycu.
Troche smieszne sa teorie niektorych, prezeczytaliscie cos w wikipedii i uwazacie ze wiecie na pewno jak bylo.
Żałosne jest tez to ze ktos zmienia swoje zdanie co do autentycznosci wydarzen z 1969 czytajac ten watek, bardzo latwo jest manipulowac ciemnymi ludzmi i czytajac to forum utwierdzam sie w tym przekonaniu...
Zmieniony przez - Nathan89 w dniu 2009-07-26 14:42:50
Zmieniony przez - Nathan89 w dniu 2009-07-26 14:43:45