Autor |
"Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz" |
|
macready
|
|
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
indyjska misja juz zrobila zdjecia modulow ksiezycowych, lazika itd. Teraz tylko czekac na wyrazniejsze zdjecia, bo poki co to sa kropki.
|
spokofilom
|
|
- muszę Cię zmartwić - Hindusi żadnych zdjęć z Księżyca juz nie dostarczą ponad te które już zrobiła ich sonda.
Chandrayaan-1 im sie przegrzał i w wyniku próby schłodzenia przez wprowadzenie go na znacznie wyższą orbitę - urwał im sie ze smyczy przed paroma tygodniami.
Następca predko nie poleci, choć ma ambicje miękko wyladować, co do czego jestem sceptykiem, (chyba jeszcze nie ta klasa ). |
 |
|
|
as81
|
|
|
|
spokofilom
|
|
|
|
bodek57
|
|
nie jeste3m pewien ile prawdy jest w tym lądowaniu na księżycu prosze mi to wytłumaczyć |
 |
|
|
spokofilom
|
|
Ludzie, o co własciwie chodzi ? O_O
Przecież to wszystko jest całkowicie jawne i dostepne.
Kilkadziesiąt tysięcy zdjęć z programu Apollo - sześć tysięcy z samych spacerów ludzi po Księzycu - dziesiątki godzin filmów - tony dokumentów - setki kilogramów gruntu księzyco0wego- itd, itd.
Prawie wszystko to jest pod myszką komputera a Wy pytacie czy byli na Księzycu dwa razy, albo ile jest prawdy w tym lądowaniu ?
W KTÓRYM LADOWANIU < bo na samym Księzycu ludzie ladowali 6 razy i chodzilło po nim 12-tu ludzi.
Co tu jest ... niejasnego ??? |
 |
|
|
xami
|
forumzn.katalogi.pl
|
|
a ile jest dokumentów o Bolku
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie. |
Specjalista -
 |
|
|
spokofilom
|
|
|
|
xami
|
forumzn.katalogi.pl
|
|
Chcesz dyskutować to dyskutuj, nie wylatuj z wiekiem, forum jest dla każdego dla dzieci też. Wiesz co z butów Ci wyłazi?
Przemyśl sprawę
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie. |
Specjalista -
 |
|