No właśnie. Tak więc możliwe jest, że obie wyprawy były jedynie przedstawieniami na użytek ZSRR.
Tu, jak w każdej teorii spisku, można brnać dalej. Skoro pieniadze ( ogromne pieniadze) przeznaczone na te wyprawy zaczerpniete przecież z funduszy panstwowych nie poszły na faktyczne wyprawy ( no nawet jeśli przyjmiemy, że sama mistyfikacja kosztowała sporo, to na pewni nie tyle, ile faktyczne wysłanie ludzi na księżyc), to na co?
Na co wydano taka sumę?
Uwielbiam teorie spisku
A tak poza tematem
A ja to ogólnie mam watpliwości co do prawie wszystkiego i ciagle szukam odpowiedzi... hahahah
nie wiem, moze jak znajde odpowiedz, to da ona wiecej pytań niz mam teraz i będe szukał dalej...
A do sprawy tego spisku z ksiezycem wroce jeszcze dziś
Zmieniony przez - Methos w dniu 2004-12-03 13:05:24
Jezeli chodzi o samo ladowanie to ... szczerze watpie ... Jest zbyt wiele oczywistych dowodow na to ze ladowanie Neil'a Armstrong'a bylo mystyfikacja ...
W ogole ja nie wierze Amerykanom jezeli chodzi o ich podboje i dokonania ktorych nie mozemy sprawdzic ... Kazda wladza klamie a Amerykanska robi to perfidnie ...
Jezeli chodzi o pieniadze to podejrzewam ze oni maja na co je wydawac ... Roznego rodzaju badania itp ...
Lądujący na księzycu człon statku kosmicznego powinien zostawic charakterystyczny krater pod dyszą... nie mówiąc już o niewidocznym na zdjęciu pyle.
Natomiast dokładnie pod pojazdem (G) widoczny jest odcisk podeszwy buta....
Na lewym boku pojazdu widac wyraźnie słowo "UNITED STATES" (H) (no jasne trzeba powiedziec KTO WYLĄDOWAŁ...) a przeciez to miejsce powinno byc pogrążone w głebokim cieniu, jak twierdzi bowiem sam BUZ ALDRIN na księzycu jedynym źródłem światła było słońce...
dowodzi to znów doświetlania...
i Kolejne zdjęcie z czernią kosmosu... zadnych gwiazd.. mimo ze nie ma atomsfery..
To tylko kolejne fotografie... a fakty podałem wyzej
Wow... Methos, te argumenty NAPRAWDĘ ROBIĄ WRAŻENIE! Nie wiem, co o tym sadzić... Chciałbym móc wierzyć, że to prawda, że naprawdę wyladowali... To nasza przyszłość...
Dla nie eMulowcow postaram sie wyciac jakieś ciekawsze sceny i umieścic na swoim serwerze. Niestety nie ma tłumaczenia tego filmu. Może ktoś sie postara przetłumaczyć ?
wyłącznie na prawach rozwoju naszej cywilizacji