FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 164530 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Wierzę że człowiek wylądował na księżycu 
Nie wierzę w lądowanie 
Nie mam zdania.... 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz"   

spokofilom
 Wysłana - 8 grudzień 2009 22:37      [zgłoszenie naruszenia]

Niestety masz rację Ventinari
Odsetek ludzi którzy mają wiarę w księżycowe oszustwo Amerykanów oscyluje w większości krajów na granicy błędu statystycznego !
Średnio zawiera się on jednak w granicach 1 - 5 procent.
Badania Instytutu Gallupa w USA wykazały że 6 procent Amerykanów jest przekonana iż zostali oszukani przez własny rząd i NASA, (ale ja nie lubie Amerykanów, bo przecież powszechnie wiadomo że są głupi że oj.. !).

I tu wyraźnie rysuje sie wyższość naszych młodych badaczy nad innymi narodowościami !

Wyniki dziesiątek sond internetowych jakie poznałem w ostatnich latach wskazuje że od 20 do 30 procent polskich internautów-nieuków jest przekonana, że lądowanie Amerykanów na Księzycu to jeden wielki
szwindel.

WYCHODZI NA TO ŻE W GŁUPOCIE I NIEUSTWIE TO AMERYKANIE NAM DO PIĘT NIE DORASTAJĄ !!!, (wystarczy poczytać choćby to , czy inne fora).

bierut2009
 Wysłana - 11 styczeń 2010 22:29      [zgłoszenie naruszenia]

Tanie science fiction z lat 70'Za pare lat zrobią taką szopke z Marsem ,,PSEUDOMOCARSTWO,,z grubymi długami,w sumie potęga ale powoli słabnie......

spokofilom
 Wysłana - 12 styczeń 2010 08:14      [zgłoszenie naruszenia]

Łomatko O_O - jeszcze jeden nieuk !

_Snejk
 Wysłana - 12 styczeń 2010 10:25      [zgłoszenie naruszenia]

Krótko i na temat: lądowanie na Księżycu to prawda.

Natomiast teorie spiskowe są o tyle fajne, że to ciekawe jak rozchodzi się fałszywa informacja, jak ludzie obecnie ufają stronniczym filmikom z jutuba (url youtube - to najlepszy argument :) ) , jak pocztą pantoflową nakręca się paranoje itp.

Niezwykłe jest też to, że ludzie poza stronniczymi źródłami danych, do udowodnienia tez posiłkują się również własnym wyobrażeniem, czyli ludzie "na oko", "wiedzą", jak powinna zachowywać się flaga na Księżycu, jakie będą ślady na powierzchni, jak powinien lądować statek, jaką moc miał komputer, czy z innej beczki wiedzą jak powinien się zachować WTC po uderzeniu samolotu :)

niet
 Wysłana - 12 styczeń 2010 19:54      [zgłoszenie naruszenia]

"Czy wiecie jakie były kolejne słowa Armstronga po tych pierwszych, które wszyscy znają? "Miłego wieczoru Panie Jones".
Przez lata wszyscy go pytali o co chodzi a on długo nie chciał nic powiedzieć. Ostatnio jednak dała się namówić, bo jak twierdzi, ludzi, których dotyczy sprawa dawno nie żyją. Otóż:

Kiedy był małym chłopcem bawił się piłką w ogrodzie. W pewnym momencie piłka potoczyła się pod okno sąsiadów - państwa Jones. Zakradł się pod okno po cichu i usłyszał jak pani Jones wrzeszczy na męża: 'Seks oralny!? Seks oralny będziesz miał, jak dzieciak sąsiadów wyląduje na księżycu!"

ollleeeeeeee!

bierut2009
 Wysłana - 12 styczeń 2010 22:37      [zgłoszenie naruszenia]

,,NIEUK,,To wasz problem że wierzycie w bande pajaców którzy biegają po studio w skafandrach,i podwieszeni na linkach świruja jarzombka że to moon

xami
forumzn.katalogi.pl
 Wysłana - 13 styczeń 2010 00:53      [zgłoszenie naruszenia]

spokofilom
daruj sobie odobiste wycieczki

Yonaguni [http://www.insomnia.pl/Yonaguni-t192003.html]
Ładne dziewczyny z orkiestr dętych robią dobrze partiom politycznym.
Mój ojciec jeździł na wielbłądzie. Ja jeżdżę samochodem.
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie.

Specjalista -

spokofilom
 Wysłana - 13 styczeń 2010 08:47      [zgłoszenie naruszenia]

spokofilom
daruj sobie odobiste wycieczki

HOLA / HOLA
To nie może tak działać ! - (chyba że prawa nauki zwanej logiką już nie obowiązują).
Prawo Kalego w praktyce nie sprawdza się - jeżeli jest żle gdy KALEMU ukraść krowę, to musi być również żle gdy KALI ukraść krowę.
Jeżeli jest żle kiedy NIEUKOWI zarzuca się NIEUCTWO to MUSI BYĆ RÓWNIEŻ ŹLE kiedy IGNORANT ZARZUCA OSZUSTWO TYSIĄCOM LUDZI !
Jeżeli nieukowi zwyczajnie nie chciało się uczyć fizyki, optyki czy logiki, (które są w obowiązkowym programie szkół powszechnych) to istotnie jest jego sprawa, ale kiedy zaczyna swoją ignorancję publicznie przerzucać na innych to POWINIEN POTRAFIĆ SWOJE GŁUPAWE TEORIE - UDOWODNIĆ !
Jeżeli to zrobi - przeproszę go 10 RAZY największą czcionką jaką znajdę.
Jeśli jednak nazywa PAJACAMI ludzi którym nigdy do pięt nie dorośnie i nie potrafi niczego udowodnić - JEST ZWYKŁYM IGNORANTEM i trzeba to uświadomić innym uczestnikom forum.
I nie szkodzi że to dzieciak - dzieciaki też trzeba uczyć dobrych manier !
Nieodżałowany Stanisław Lem miał jednak rację co do niektórych użytkowników internetu.

A historyjka która opowiedział niet została wymyślona w studio TV przez jednego z prezenterów, na początku lat 90-tych.
I nie chodziło o Pana Jonesa tylko o Mister Gorskiego.

Pozdrawiam.

xami
forumzn.katalogi.pl
 Wysłana - 13 styczeń 2010 10:37      [zgłoszenie naruszenia]

Sam jesteś Kali.
Sam jesteś Nieuk

Ale podniosłeś poziom dyskusji.

W dziale obowiązują pewne zasady.
[http://www.insomnia.pl/Zasady_obowi%C4%85zuj%C4%85ce_w_dziale-t626225.html]

np
Obowiązuje zakaz spamowania, obrażania i prowokowania innych użytkowników, wyśmiewania jego poglądów.

Proszę więc nie prowokuj do pyskówek.

Zmieniony przez - xami w dniu 2010-01-13 10:58:37

Yonaguni [http://www.insomnia.pl/Yonaguni-t192003.html]
Ładne dziewczyny z orkiestr dętych robią dobrze partiom politycznym.
Mój ojciec jeździł na wielbłądzie. Ja jeżdżę samochodem.
Mój syn lata samolotem. A jego syn będzie jeździł na wielbłądzie.

Specjalista -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 13 styczeń 2010 11:19      [zgłoszenie naruszenia]

bierut, oczywiscie argumentow zadnych, tylko przerost formy nad trescia, jak fantomista na FZN. Zapomniales jeszcze dodac powiewajacej flagi i roznie padajacych cieni. Zycze sukcesow w dalszym ogladaniu oglupiajacych filmikow na youtubie

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2010-01-13 11:21:44

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 71 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71