Autor |
"Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz" |
|
spokofilom
|
|
OK... xami - OK.
Poniosło mnie trochę i odezwała się wrodzona alergia na bezinteresowne rozsiewanie głupoty.
Postaram się jakoś tolerować to zjawisko, (choć nie bez trudu !)
Ale to "Sam jesteś Kali" - genialne
I jeszcze jedno zdanie... wyjaśnienia. Ja szanuję mających pogląd odmienny od mojego i z przyjemnością podejmuje z Nimi dyskusję, bo ona obie strony jakoś ubogaca.
Natomiast TU mamy do czynienia z zupełnie innym zjawiskiem, polegającym na tym że KTOS nie ma własnych poglądów a jedynie wymyślone przez znanych oszustów (dla DUŻEJ KASY)- głupoty.
Ci oszuści to bardzo wąska grupa - Keysing, Percy, Rene, Sibrel i paru innych.
A nasz naiwniak z wypiekami na twarzy ogląda na YT ich filmiki z braku wiedzy w temacie, nie bardzo wiedząc o co chodzi i zachłystuje się przeświadczeniem że właśnie dostąpił wiedzy ...tajemnej.
Paradoks polega na tym że owi oszuści skasowali za swoje brednie grubą kasę i żyją za nią dostatnio, (nie licząc Keysinga który zmarł w 2005), zaś naiwniaczek bardzo z siebie zadowolony próbuje, (zwykle z niezłym skutkiem) pracuje dla nich całkowicie BEZPŁATNIE.
Pracuje za frajer i jeszcze się z tego ... cieszy.
Ot i cała prawda o polskim, (pożal sie Boże) moonhoaxie. |
 |
|
|
Stef-x
|
|
w temacie dodam tylko do siebie tyle ze:
raz ogladalem na discovery program dokumentalny ZA i PRZECIW ladowaniu na ksiezycu noi jak i do zwolennikow oraz przeciwnikow ladowania podchodzili bardzo rzeczowo po kolei omawiali kazdy aspekt(np. skakanie, chwianie sie falgi, gwiazdy i ch brak itd... itp...)
mnie przekonalo stwierdzenie kogos tam z NASA/wojska nie pamietam czy doakldnie to byly takie slowa ale brzmialy mniej wiecej tak
"Od momentu powstania projektu jak i jego zakonczenia caly czas bylismy szpiegowani przez Rosjan. kazda sekunda lotu oraz caly przebieg byl nasluchiwany, a takze monitorowany przez nich /Rosjan/. Gdybysmy klamali to zapewniam ze Rosjanie jako pierwsi by to swiatu oswiadczyli ze U.S.A. sfingowalo lot na ksiezyc"
co wy na to? :>
|
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Ja uslyszalem inny tekst z tego filmu, cos tam ze dlaczego nikt publicznie nie poda tego do sadu i nie zaskarzy tych wszystkich klamcow co sfingowali ladowanie.
|
Cienkas
|
|
|
|
Cienkas
|
|
|
|
Cienkas
|
|
nie wiem dlaczego ale brakuje nawiasu w adresie. |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
No co ty, ladownik powinien wygladac jak statek ze Star Wars i miec lasery, bo na ksiezycu kosmici maja bazy.
|
Cienkas
|
|
Daruj sobie tak dalece merytorycznie posunięte komentarze typu Star Wars.
Lepiej wytłumacz dlaczego nagle masa lądownika wzrosła do takich rozmiarów, że mimo miniaturyzacji urządzeń w 2020 nie da się tego załatwić jedną rakietą????? |
 |
|
|
spokofilom
|
|
Cienkas - Twój link prowadzi donikąd, czyli do pustej strony Wikipedii, która i tak jest źródłem wiedzy dobrym dla gimnazjalistów.
Pytasz:
Lepiej wytłumacz dlaczego nagle masa lądownika wzrosła do takich rozmiarów, że mimo miniaturyzacji urządzeń w 2020 nie da się tego załatwić jedną rakietą?????
Ale o co Ci tak właściwie chodzi ?
Jakie urządzenia chciałbyś miniaturyzować w 2020 roku i co chciałbyś załatwić jedną rakietą ? |
 |
|
|
Cienkas
|
|
Jeśli dostawisz nawias w adresie to link będzie ok. nie wiem dlaczego go został przestawiony podczas dodawania komentarza.
Dalej sobie doczytasz.
Zmieniony przez - Cienkas w dniu 2010-01-15 16:49:35 |
 |
|