FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 164516 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Wierzę że człowiek wylądował na księżycu 
Nie wierzę w lądowanie 
Nie mam zdania.... 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz"   

spokofilom
 Wysłana - 13 styczeń 2010 14:20      [zgłoszenie naruszenia]

OK... xami - OK.
Poniosło mnie trochę i odezwała się wrodzona alergia na bezinteresowne rozsiewanie głupoty.
Postaram się jakoś tolerować to zjawisko, (choć nie bez trudu !)
Ale to "Sam jesteś Kali" - genialne
I jeszcze jedno zdanie... wyjaśnienia. Ja szanuję mających pogląd odmienny od mojego i z przyjemnością podejmuje z Nimi dyskusję, bo ona obie strony jakoś ubogaca.
Natomiast TU mamy do czynienia z zupełnie innym zjawiskiem, polegającym na tym że KTOS nie ma własnych poglądów a jedynie wymyślone przez znanych oszustów (dla DUŻEJ KASY)- głupoty.
Ci oszuści to bardzo wąska grupa - Keysing, Percy, Rene, Sibrel i paru innych.
A nasz naiwniak z wypiekami na twarzy ogląda na YT ich filmiki z braku wiedzy w temacie, nie bardzo wiedząc o co chodzi i zachłystuje się przeświadczeniem że właśnie dostąpił wiedzy ...tajemnej.
Paradoks polega na tym że owi oszuści skasowali za swoje brednie grubą kasę i żyją za nią dostatnio, (nie licząc Keysinga który zmarł w 2005), zaś naiwniaczek bardzo z siebie zadowolony próbuje, (zwykle z niezłym skutkiem) pracuje dla nich całkowicie BEZPŁATNIE.
Pracuje za frajer i jeszcze się z tego ... cieszy.
Ot i cała prawda o polskim, (pożal sie Boże) moonhoaxie.

Stef-x
 Wysłana - 14 styczeń 2010 20:03      [zgłoszenie naruszenia]

w temacie dodam tylko do siebie tyle ze:

raz ogladalem na discovery program dokumentalny ZA i PRZECIW ladowaniu na ksiezycu noi jak i do zwolennikow oraz przeciwnikow ladowania podchodzili bardzo rzeczowo po kolei omawiali kazdy aspekt(np. skakanie, chwianie sie falgi, gwiazdy i ch brak itd... itp...)

mnie przekonalo stwierdzenie kogos tam z NASA/wojska nie pamietam czy doakldnie to byly takie slowa ale brzmialy mniej wiecej tak
"Od momentu powstania projektu jak i jego zakonczenia caly czas bylismy szpiegowani przez Rosjan. kazda sekunda lotu oraz caly przebieg byl nasluchiwany, a takze monitorowany przez nich /Rosjan/. Gdybysmy klamali to zapewniam ze Rosjanie jako pierwsi by to swiatu oswiadczyli ze U.S.A. sfingowalo lot na ksiezyc"

co wy na to? :>

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 14 styczeń 2010 22:57      [zgłoszenie naruszenia]

Ja uslyszalem inny tekst z tego filmu, cos tam ze dlaczego nikt publicznie nie poda tego do sadu i nie zaskarzy tych wszystkich klamcow co sfingowali ladowanie.

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Cienkas
 Wysłana - 15 styczeń 2010 13:26      [zgłoszenie naruszenia]

Nie mam siły już walczyć z ty portalem.

Zobaczcie jak planuje się taka akcję i jak powinno wygladac coś co może być wiarygodnym lądownikiem.

[pl.wikipedia.org/wiki/Altair_(l%C4%85downik_ksi%C4%99%C5%BCycowy])

Cienkas
 Wysłana - 15 styczeń 2010 13:33      [zgłoszenie naruszenia]

Cienkas
 Wysłana - 15 styczeń 2010 13:34      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem dlaczego ale brakuje nawiasu w adresie.

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 15 styczeń 2010 14:39      [zgłoszenie naruszenia]

No co ty, ladownik powinien wygladac jak statek ze Star Wars i miec lasery, bo na ksiezycu kosmici maja bazy.

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Cienkas
 Wysłana - 15 styczeń 2010 15:28      [zgłoszenie naruszenia]

Daruj sobie tak dalece merytorycznie posunięte komentarze typu Star Wars.
Lepiej wytłumacz dlaczego nagle masa lądownika wzrosła do takich rozmiarów, że mimo miniaturyzacji urządzeń w 2020 nie da się tego załatwić jedną rakietą?????

spokofilom
 Wysłana - 15 styczeń 2010 16:32      [zgłoszenie naruszenia]

Cienkas - Twój link prowadzi donikąd, czyli do pustej strony Wikipedii, która i tak jest źródłem wiedzy dobrym dla gimnazjalistów.
Pytasz:
Lepiej wytłumacz dlaczego nagle masa lądownika wzrosła do takich rozmiarów, że mimo miniaturyzacji urządzeń w 2020 nie da się tego załatwić jedną rakietą?????

Ale o co Ci tak właściwie chodzi ?
Jakie urządzenia chciałbyś miniaturyzować w 2020 roku i co chciałbyś załatwić jedną rakietą ?

Cienkas
 Wysłana - 15 styczeń 2010 16:48      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli dostawisz nawias w adresie to link będzie ok. nie wiem dlaczego go został przestawiony podczas dodawania komentarza.
Dalej sobie doczytasz.

Zmieniony przez - Cienkas w dniu 2010-01-15 16:49:35

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 71 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71