FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 164514 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Wierzę że człowiek wylądował na księżycu 
Nie wierzę w lądowanie 
Nie mam zdania.... 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz"   

Cienkas
 Wysłana - 29 styczeń 2010 13:30      [zgłoszenie naruszenia]

Ciekawi mnie czy ludzie którzy przedstawiają dowody na teorię spiskową rozumieją te dowody, czy też tylko powielają czyjeś wypowiedzi. Pff.
Trzeba najpierw rozróżnić tajną operację rządową od spisku w Rządzie.
Tajne operacje były, są i będą.
Ale Ty możesz myśleć inaczej.

kamilr9
Thug Life
 Wysłana - 29 styczeń 2010 13:59      [zgłoszenie naruszenia]

Było w pogromcach mitów i zostało potwierdzone że lądowanie to prawda

Postawili mi fałszywe drogowskazy
Wykopali w poprzek drogi wielki dół
Los pokonał w czas moich bohaterów
Zagubiłem się

Cienkas
 Wysłana - 29 styczeń 2010 15:07      [zgłoszenie naruszenia]

Oto gdzieś w Polsce nastoletni fan prawdy odkrył, że NASA sama strzeliła sobie w stopę zamieszczając zdjęcia Ziemi z wycinanek.

Za postrzał na polu walki niektórym sie udało medal dostać. Ale oczywiście nikt nie strzela sobie w stopę.

Stef-x
 Wysłana - 29 styczeń 2010 15:47      [zgłoszenie naruszenia]

w czasie IWŚ oraz IIWŚ zolnierze strzelali sobie w stope(lub inne konczyny) zeby trafic na tyly do szpitala
taki maly SPAMik :)

Cienkas
 Wysłana - 29 styczeń 2010 16:04      [zgłoszenie naruszenia]

Było w pogromcach mitów i zostało potwierdzone że lądowanie to prawda
Bo lądowanie to prawda, ale start z księżyca sfałszowany.

Cienkas
 Wysłana - 29 styczeń 2010 17:10      [zgłoszenie naruszenia]

Cienkas nie zmieniaj tematu tylko zrob o co porislem jezeli to takie oczwysite i nie da sie tego nie zauwazyc :P \

Nie mam czasu zajmować się duperalami. Gdybyś przeczytał mój wcześniejszy wpis to pobrałbyś oryginalny plik ze strony NASA - żeby nie było i po operacji którą dokładnie opisałem sam zauważyłbyś co się dzieje z plikiem.
Ale skoro już taki jesteś leniwy lub nieudolny to Ci to zamieszczę tutaj.

Cienkas
 Wysłana - 29 styczeń 2010 17:10      [zgłoszenie naruszenia]

Tak wyglada ściagnięty plik:

Cienkas
 Wysłana - 29 styczeń 2010 17:15      [zgłoszenie naruszenia]

A tak wyglada plik po uzyciu funkcji "wypełnij kolerem" gdy czerń tła wypełniłem kolorem żółtym.

Jeśli nie wiesz dlaczego tak się robi to zrób sobie scan jakiejś czerni lub zdjecie czerni i wypełnij ja jakimś kolorem.

Porównaj to z zachowaniem się programu gdy jakimś kolorem zrobisz tło i to tło wypełnisz innym kolorem......

Zdjęcie które podałem wcześniej daje lepsze efekty.

Cienkas
 Wysłana - 29 styczeń 2010 17:36      [zgłoszenie naruszenia]

A jeśli zapiszesz plik na komputerze i się przyjrzysz, to zauważysz, że w miejscu gdzie poprowadziłem czerwona linię przebiega linia wklejania nieba. Widać to na lini wklejonej ziemi ale także na ucietych czarnych kwadracikach. Reszta tła to chaotyczne wycinaki tego obszaru. Można zuwazyć te same figury geometryczne w róznych miejscach.
Nawet nie zbroili efektu rozmucia jaki dają inne programy. Albo ich jeszcze nie znali.

funkadelic
 Wysłana - 29 styczeń 2010 18:55      [zgłoszenie naruszenia]

O kurva gościu Ty jesteś głupszy niż mi się wydawało, porównujesz wypełnianie jednokolorowego tła w paincie do wypełniania kolorem tła którego spektrum kolorów jest większe.Zrozum, że czerń na tym skanie to nie jest jeden kolor.Masz powiedzmy 32 bitową paletę kolorów czyli prawie 17 mln kolorów.Ile znasz kolorów podstawowych?Czarny to nie zawsze ten sam czarny, różni się jaskrawością, nasyceniem.Zresztą dam Ci dobrą radę, weź sobie znajdź zdjęcie w internecie bezchmurnego nieba i postaraj się je wypełnić jednym kliknięciem myszy.Góvno - taki będzie rezultat.To idealny przykład na to, że nie masz pojęcia o czym mówisz, nacisnąłeś kilka przycisków na komputerze i wydaje Ci się, że od kryłeś spisek niczym Mel Gibson w filmie Teoria Spisku.

O tu masz idealną fotografię

wypełnij mi niebo jednolitym kolorem za jednym kliknięciem myszy

Zmieniony przez - funkadelic w dniu 2010-01-29 18:56:07

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 71 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71