FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 164507 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Wierzę że człowiek wylądował na księżycu 
Nie wierzę w lądowanie 
Nie mam zdania.... 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz"   

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 3 luty 2010 15:47      [zgłoszenie naruszenia]

No masz, to kto w koncu jest sceptykiem, ci co nie wierza, czy ci co wierza w ladowanie ?

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

blublaty
 Wysłana - 3 luty 2010 16:59      [zgłoszenie naruszenia]

gdzie tu jest jakieś powiewanie?
Flaga nie powiewa, a ci którzy w to uwierzyli na podstawie zobaczonych fotek są ciasnotami umysłowymi.

ciś typie

Ventinari
 Wysłana - 3 luty 2010 17:03      [zgłoszenie naruszenia]

Książka o której jest mowa w moim linku obala mit dotyczący sfałszowania lotu na Księżyc. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Także sceptykami są nadal ci którzy nie wierzą, że lot na Księżyc to prawda.

Można rzucić okiem na komentarze. Niektóre są śmieszne

Zmieniony przez - Ventinari w dniu 2010-02-03 17:06:45

AlbatrosX
 Wysłana - 3 luty 2010 17:55      [zgłoszenie naruszenia]

Venitinari, przytaczasz wirtualną polskę, jako tych którzy krytykują niedowiarków. Ale nie zapominaj, że ta sama wirtualna polska wypuściła film podający w wątpliwość lądowanie na księżycu:
[enigma.wp.tv]

spokofilom
 Wysłana - 3 luty 2010 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

[ksiazki.wp.pl/id,86764,size,1,galeria.html]
Ventinari - sama teoria dawno obśmiana i wymyślona przez nieuków dla nieuków, nikogo już nie szokuje.
Zresztą autor akurat o programie Apollo też ma dość ograniczone pojęcie, choć przyznaje że sfałszowanie takiej operacji i zamknięcie na wieki ust setkom tysięcy specjalistów w niej uczestniczących jest niemożliwe.
Nie będę po raz kolejny wyśmiewał bredni o poruszającej się NA NIERUCHOMYM ZDJĘCIU fladze, czy braku gwiazd na zdjęciach wykonywanych w jaskrawosłoneczny dzień !
Ale muszę poprawić autora, że to nieprawda iż: " od chwili wylądowania Neila Armstronga i Edwina Aldrina na Srebrnym Globie, nie cichną plotki o tym, jakoby ta amerykańska wyprawa kosmiczna była jednym wielkim oszustwem ". Już w 1968 roku, po locie Apollo 8 na orbitę księżycową, świetnie prosperujące (do dzisiaj) Towarzystwo Płaskiej Ziemi
[theflatearthsociety.org/cms/]
[http://www.ziemia.friko.pl/organizacja.htm#200]
zarzuciło NASA fałszerstwo po opublikowaniu zdjęć Ziemi jako. kuli.
Wszak powszechnie wiadomo, że Ziemia jest płaskim dyskiem otoczonym 50-metrowej wysokości ścianą lodu.
Nieprawdą jest też, że : " w Stanach Zjednoczonych prawie dwadzieścia procent ludności uważa, że ta spektakularna misja była obrzydliwym kłamstwem. " Wg Instytutu Gallupa któremu raczej trudno zarzucić brak profesjonalizmu - w spisek księżycowy wierzy 6 procent Amerykanów, (a w spisek wg którego II Wojna Światowa została sfingowana przez Żydów - 5 procent ).
Amerykanie nie są aż tak głupi jak Polacy, co najlepiej widać w ankiecie na górze tej strony, no i oczywiście w komentarzach do omawianego artykułu.
Gdybym nie wiedział że to piszą wolni internauci, gotów byłbym pomyśleć, że w Wariatkowie internet podłączyli !
Ale cóż - w końcu to wp.pl jest a z tym portalem to w głupocie czytelników może konkurować chyba tylko ... onet.pl.
Ale jak czytam te komentarze to przyznaję że fakt życia pomiędzy tyloma de-bi-la-mi nie nastraja mnie optymistycznie.

Ventinari
 Wysłana - 3 luty 2010 19:11      [zgłoszenie naruszenia]

LOT NA KSIĘŻYC MIAŁ MIEJSCE I***** !!!

Zmieniony przez - Ventinari w dniu 2010-02-03 19:39:20

Zamroczony
 Wysłana - 4 luty 2010 18:00      [zgłoszenie naruszenia]

może nie lądowaliśmy na księżycu
skoro nie lądowaliśmy na księżycu to skąd mamy pewność że w ogóle jakikolwiek człowiek wyleciał w przestrzeń kosmiczną,cała historia podboju kosmosu może być kłamstwem
może to co pokazują nam media to też same kłamstwa,rzeczy które naprawdę nie istnieją,za tym wszystkim stoją oczywiście żydzi manipulując tępymi zjadaczami chleba
może jesteśmy tylko białymi myszkami w rękach żydów
a może to wy wszyscy coś knujecie przeciwko mnie?po prostu gracie przede mną żeby sprawdzić kiedy zwariuje,ale ja się nie dam!wiem co knujecie nie uda wam się tak łatwo ja wiem co jest grane..

schizofrenia!

traktuje internet smiertelnie powaznie
"człowiek stworzył boga na swój obraz i podobieństwo"

spokofilom
 Wysłana - 4 luty 2010 18:50      [zgłoszenie naruszenia]

nie uda wam się tak łatwo ja wiem co jest grane..

Doskonale to ująłeś - Zamroczony

Zamroczony
 Wysłana - 4 luty 2010 19:43      [zgłoszenie naruszenia]

kocham kretynów bez poczucia humoru

traktuje internet smiertelnie powaznie
"człowiek stworzył boga na swój obraz i podobieństwo"

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 5 luty 2010 10:09      [zgłoszenie naruszenia]

chyba ktos inny tu go nie ma

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 71 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71