Ludzie ktorzy mysla , ze to mistyfikacja szukja na sile jakis teori spiskowych.W glupich pogromcach mitow mowiono a tych cieniach. No ale coz milo sie czytalo pierwsze strony ze skanami jakigos wiejskiego magazynu :)
I tak, odkopuje :D
Spoko jesteś mało przekonywujący, ja wiem co palę i czego nie palę i że Amyrakańce do tej pory nie zbudowali kosmicznej toalety......A Ty tylko gdybasz i siejesz popelinę.
Za to ty Cienkas jesteś przekonujący wybitnie.
Przez zwykłą lornetkę możesz obejrzeć sobie w kosmosie stację ISS na pokładzie której mieszka od lat sztab ludzi z różnych krajów, a ty twierdzisz że wszyscy oni robią w majty i szczają do nocnika ?
Zapomniałeś dodać że nie ma żadnego kosmosu bo Ziemia jest płaska i leży na grzbiecie czterech słoni.
Do szkól to ty się chyba nie nachodziłeś ! O_O
Dorzucę trochę teorii:
MatkaKurka ::: czw., 23.06.2011 - 17:40. ,,Przy tej okazji zadaję sobie najbardziej proste pytania. Skoro pół wieku temu gdy ludzkość jeszcze nie słyszała o sms'ach, a komputer nie mieścił się w Pawlakowej stodole mógł się człowiek "kopsnąć" na księżyc, dlaczegóż ani jeden ambitny kraj, choćby takie Chiny, ani jeden ekscentryczny miliarder, choćby taki "Jabłuszko" nie powtórzy tego wyczynu, dla reklamy, prestiżu, żeby sobie wbić flagę albo napisać: "kocham Jolkę". Latają przecież po tym kosmosie non stop, tam i wewte i co nie da się wpaść od czasu do czasu na księżyc? Ja już nie mówię o tym, że tam dolecieli, ja się zastanawiam nad znacznie prostszą rzeczą. Jak stamtąd, przy ówczesnej technice nadać dźwięk i obraz bez żadnego przepraszamy za usterki? Pamiętam, że nadać mecz gdzieś z czarnego lądu było nie realne, w samolotach pada zasięg komórek, a na mojej wsi też rzadko kiedy dwie kreski. Nie mówię, może i polecieli, może byli, ale najpierw chciałbym usłyszeć odpowiedzi na najbardziej proste pytania. Proste odpowiedzi, techniczne, nie jakieś tam egzegezy polityczno-sentymentalne. Nie wspomnę już, że w tamtym czasie Ruscy i Amerykanie walczyli o wszystko i jakoś nie udało się Ruskim wykraść tajnej technologii lotów księżycowych, wszystkie inne ukradli z powodzeniem. Takie oszołomione myślenie zawdzięczam temu, że dla mnie ZSRR i USA to jedno. ZSRR zbudował azjatycki model traktowania człowieka i płot podparty złotymi zębami. USA zbudowała ****a i złodziej, potem interes przejęły narodowe mafie. Mnie ten "amerykański sen", który śnią Rodacy kojarzy się z tożsamym zajobem jak "najlepsze stosunki" z Ruskimi i Niemcami. Ta sama choroba, tylko mutacja ładniej się nazywa."
[kontrowersje.net/tresc/smolensk_co_jest_smolensk_przypadkowy_numer_malego_kalibru]
Ignorancja tego Gościa jest przerażająca - gdzie się taki uchował? O_O
O czy można dyskutować z kimś kto chce na Księżyc lecieć przy pomocy SMS-a połączonego z komputerem?
Jak wytłumaczyć takiemu że pół wieku temu było:
PO CO + ZA CO + CZYM !
Dzisiaj nie ma ani PO CO, ani ZA CO, ani CZYM !
Jeśli mądrala chce poskakać sobie w kombinezoniku po powierzchni Księżyca, to ja mu to załatwię! Słowo honoru!
Wystarczy że skombinuje kilkaset miliardów dolarów, (co najmniej 200) i da mi tak z kilkanaście lat na przygotowanie misji w wersji bezpiecznej, czyli dającej mu maksymalne szanse przeżycia.
Jeżeli dla takiego ignoranta loty po orbicie ziemskiej, tak ze 300 km nad nią, to jest samo co lot na Księżyc tak ok. milion km w tamtą i nazad - to z kim tu dyskutować?
Trzeba by go najpierw wysłać do gimnazjum, niechby się czegoś nauczył o wszechświecie i prawach fizyki.
Gdyby choć miał umiejętność posługiwania się myszą komputerową, to być może sam znalazł by sobie odpowiedzi na głupie pytania które zadaje. Wszak pełna dokumentacja, (w tym techniczna) programu Apollo znajduje się pod tą jego myszą!
Jeżeli ktoś wie, że nie wie - to żaden wstyd i można mu poświecić czas, aby pomóc w zrozumieniu tego czego nie wiedział.
Jednak dyskusja z kimś o tak zaściankowych poglądach przypominałaby dyskusję z gromadą moherów o .. Ojcu Dyrektorze.
Aaa.. to nic szczególnego - takich zdjęć zrobiono tysiące, choć astronauci potrzebowali spokoju podczas wielomiesięcznych przygotowań do misji Apollo 11 w ośrodku treningowym NASA w Langley.
Zdjęcie pochodzi z katalogu GRIN:
[grin.hq.nasa.gov/]
Nie ma w nim nic szczególnego , może poza widocznym odsłonięciem złoconych osłon przeciwsłonecznych w kaskach Neila i Buzza.