FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 164522 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione, nauka i historia
Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Wierzę że człowiek wylądował na księżycu 
Nie wierzę w lądowanie 
Nie mam zdania.... 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz"   

Faridrox
 Wysłana - 30 wrzesień 2011 21:28      [zgłoszenie naruszenia]

[strefatajemnic.onet.pl/ufo/nasa-zakazuje-lotow-w-poblizu-ksiezyca,1,4866278,artykul.html]
Pociągnę trochę dyskusje.
Dziwne, ze NASA wpada na takie dziwne pomysly i w ogole jakby chcieli to egzekwowac?

Alfa88
 Wysłana - 2 październik 2011 13:17      [zgłoszenie naruszenia]

Żydzi z USA wam płacą byście powielali ich kłamstwa

Sierżant Stodenko

capmarvel
 Wysłana - 4 październik 2011 09:47      [zgłoszenie naruszenia]

Ja mam kilka pytań, bo najczęściej ci którzy mówią o tym że ci którzy uważają, że lądowania nie było to idioci i tyle i się nie znają, uważają także że nie ma czegoś takiego jak obcy, inteligentne formy życia, pozaziemskie istoty.

Tak więc mam pytanie... otóż, ja osobiście uważam i nie musi nikt się śmiać z tego, że lądowanie było... ale jedno i my go nie widzieliśmy, widzieli go kosmonauci którzy tam wylądowali, ale nie ludzie którzy moim zdaniem brali udział w mistyfikacji.
Nie jestem fizykiem... nie jestem też bystry i inteligentny, więc mnie gnoicie.
Ale, wytłumaczcie mi kilka rzeczy...

jak się stało to, iż usa byłą w tyle za rosjanami, ci gdy wrócili z "robienia kółek" wokół Ziemi i przez "napęczniałe" kombinezony nie mogli wyjść z pokładu...

a usa, tak po prostu zaraz potem poleciała, wszystko nadawała w tv, w dodatku wiedząc że mogą coś spotkać?

dlaczego jest tak wiele nieścisłości co do cieni, nie, nie stop, nie chodzi mi o perspektywę, ale o oddalenie słońca, ziemię, cienie które "oświetlały" a nie zaciemniały?

dlaczego wykonywano fotomontaże?

dlaczego cały sprzęt wyglądał jak zrobiony w garażu?

jak można lądować na nigdy nie spotykanym księżycu, za pomocą josticka, małego trójkątnego okienka i komputera o sile kalkulatora?

jak można było wypuścić ludzi na księżyc w kombinezonach które się wręcz mechacą, prują, odchodzą nitki od nich, to bezpieczne?

i dlaczego nasa, zawsze mówi iż, nie zajmuje się obcymi, ich "nigdy" nie widzieli, tak samo kosmonauci...

i dlaczego niektórzy kosmonauci mówią, tak istnieją, widziałem ich, kosmonauci z "rangą"

odpowiedzcie mi, oczywiście, aby nie było, nie atakuje, chcę znać waszą wiedzę, zdanie na ten temat.

Z góry dzięki ;)

Cienkas
 Wysłana - 4 październik 2011 18:23      [zgłoszenie naruszenia]

ranran jak tam nocka, spałeś, śniłeś o powrocie z księżyca w statku Apollo?????
Myślałem że Spokofilm wyjaśni nam ciemnym jak wraca się z orbity księżyca bez używania silnika. Spoko, no dawaj bo ludzie spać nie mogą.

Cienkas
 Wysłana - 4 październik 2011 18:36      [zgłoszenie naruszenia]

capmarvel

Mogę Ci powiedzieć co ja myślę.

Skoro coś wygląda na manufakturę to znaczy, że nią jest.

Spróbuj poprowadzić autobus stojąc a dowiesz się, jak można prowadzić pojazd napędzany silnikiem rakietowym na stojaka przy pomocy joysticka.

kurwoni
 Wysłana - 4 październik 2011 19:46      [zgłoszenie naruszenia]

a grales kiedys w jakas samochodowke na komputerze?
co to za idiotyczne argumenty.
dlaczego najwiekszy uwczesny wrog USA czyli ZSRR nic nie zauwazyli i nie zrobili afery. uwazacie sie za lepiej poinformaowanych od ich wywiadu? mądrzejsi od ich specjalistow? a moze oni tez brali udzial w spisku?
mysle ze znalazla by sie jakas jednostka chorobowa na wasze przypadki

Zmieniony przez - ****oni w dniu 2011-10-04 19:47:39

capmarvel
 Wysłana - 5 październik 2011 05:12      [zgłoszenie naruszenia]

****oni, ale co tak ostro, mówiłem, tylko aby ci co wierzą w lądowanie, mi wytłumaczyli i odpowiedzieli na moje pytania jak mogą.

kurwoni
 Wysłana - 5 październik 2011 10:17      [zgłoszenie naruszenia]

wierzyc to sobie mozna w krasnoludki, a to są fakty i nie maja nic do wiary.

capmarvel
 Wysłana - 5 październik 2011 10:33      [zgłoszenie naruszenia]

Wiesz... nienawidzę ludzi którzy na drugie mają ignorancja, wierzą np w ufo, ale nie w boga i odwrotnie i nie dopuszczają myśli że może być inaczej...

Ja się mogę mylić, ogólnie w sprawie lądowania, wierzę że byli ale np raz i z jakiegoś powodu nie wrócili, a to co my widzimy w nagraniach to fake.
Jeśli się mylę, bo może tak być, odpowiedzcie mi na te pytania:

jak się stało to, iż usa byłą w tyle za rosjanami, ci gdy wrócili z "robienia kółek" wokół Ziemi i przez "napęczniałe" kombinezony nie mogli wyjść z pokładu...

a usa, tak po prostu zaraz potem poleciała, wszystko nadawała w tv, w dodatku wiedząc że mogą coś spotkać?

dlaczego jest tak wiele nieścisłości co do cieni, nie, nie stop, nie chodzi mi o perspektywę, ale o oddalenie słońca, ziemię, cienie które "oświetlały" a nie zaciemniały?

dlaczego wykonywano fotomontaże?

dlaczego cały sprzęt wyglądał jak zrobiony w garażu?

jak można lądować na nigdy nie spotykanym księżycu, za pomocą josticka, małego trójkątnego okienka i komputera o sile kalkulatora?

jak można było wypuścić ludzi na księżyc w kombinezonach które się wręcz mechacą, prują, odchodzą nitki od nich, to bezpieczne?

i dlaczego nasa, zawsze mówi iż, nie zajmuje się obcymi, ich "nigdy" nie widzieli, tak samo kosmonauci...

i dlaczego niektórzy kosmonauci mówią, tak istnieją, widziałem ich, kosmonauci z "rangą"

odpowiedzcie mi, oczywiście, aby nie było, nie atakuje, chcę znać waszą wiedzę, zdanie na ten temat.

Cienkas
 Wysłana - 5 październik 2011 12:42      [zgłoszenie naruszenia]

capmarvel, nigdy nie pytaj jak to możliwe, bo dla człowieka nie ma rzeczy nie możliwych.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 71 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz

Strony: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71