Ja mam kilka pytań, bo najczęściej ci którzy mówią o tym że ci którzy uważają, że lądowania nie było to idioci i tyle i się nie znają, uważają także że nie ma czegoś takiego jak obcy, inteligentne formy życia, pozaziemskie istoty.
Tak więc mam pytanie... otóż, ja osobiście uważam i nie musi nikt się śmiać z tego, że lądowanie było... ale jedno i my go nie widzieliśmy, widzieli go kosmonauci którzy tam wylądowali, ale nie ludzie którzy moim zdaniem brali udział w mistyfikacji.
Nie jestem fizykiem... nie jestem też bystry i inteligentny, więc mnie gnoicie.
Ale, wytłumaczcie mi kilka rzeczy...
jak się stało to, iż usa byłą w tyle za rosjanami, ci gdy wrócili z "robienia kółek" wokół Ziemi i przez "napęczniałe" kombinezony nie mogli wyjść z pokładu...
a usa, tak po prostu zaraz potem poleciała, wszystko nadawała w tv, w dodatku wiedząc że mogą coś spotkać?
dlaczego jest tak wiele nieścisłości co do cieni, nie, nie stop, nie chodzi mi o perspektywę, ale o oddalenie słońca, ziemię, cienie które "oświetlały" a nie zaciemniały?
dlaczego wykonywano fotomontaże?
dlaczego cały sprzęt wyglądał jak zrobiony w garażu?
jak można lądować na nigdy nie spotykanym księżycu, za pomocą josticka, małego trójkątnego okienka i komputera o sile kalkulatora?
jak można było wypuścić ludzi na księżyc w kombinezonach które się wręcz mechacą, prują, odchodzą nitki od nich, to bezpieczne?
i dlaczego nasa, zawsze mówi iż, nie zajmuje się obcymi, ich "nigdy" nie widzieli, tak samo kosmonauci...
i dlaczego niektórzy kosmonauci mówią, tak istnieją, widziałem ich, kosmonauci z "rangą"
odpowiedzcie mi, oczywiście, aby nie było, nie atakuje, chcę znać waszą wiedzę, zdanie na ten temat.
ranran jak tam nocka, spałeś, śniłeś o powrocie z księżyca w statku Apollo?????
Myślałem że Spokofilm wyjaśni nam ciemnym jak wraca się z orbity księżyca bez używania silnika. Spoko, no dawaj bo ludzie spać nie mogą.
a grales kiedys w jakas samochodowke na komputerze?
co to za idiotyczne argumenty.
dlaczego najwiekszy uwczesny wrog USA czyli ZSRR nic nie zauwazyli i nie zrobili afery. uwazacie sie za lepiej poinformaowanych od ich wywiadu? mądrzejsi od ich specjalistow? a moze oni tez brali udzial w spisku?
mysle ze znalazla by sie jakas jednostka chorobowa na wasze przypadki
Zmieniony przez - ****oni w dniu 2011-10-04 19:47:39
Wiesz... nienawidzę ludzi którzy na drugie mają ignorancja, wierzą np w ufo, ale nie w boga i odwrotnie i nie dopuszczają myśli że może być inaczej...
Ja się mogę mylić, ogólnie w sprawie lądowania, wierzę że byli ale np raz i z jakiegoś powodu nie wrócili, a to co my widzimy w nagraniach to fake.
Jeśli się mylę, bo może tak być, odpowiedzcie mi na te pytania:
jak się stało to, iż usa byłą w tyle za rosjanami, ci gdy wrócili z "robienia kółek" wokół Ziemi i przez "napęczniałe" kombinezony nie mogli wyjść z pokładu...
a usa, tak po prostu zaraz potem poleciała, wszystko nadawała w tv, w dodatku wiedząc że mogą coś spotkać?
dlaczego jest tak wiele nieścisłości co do cieni, nie, nie stop, nie chodzi mi o perspektywę, ale o oddalenie słońca, ziemię, cienie które "oświetlały" a nie zaciemniały?
dlaczego wykonywano fotomontaże?
dlaczego cały sprzęt wyglądał jak zrobiony w garażu?
jak można lądować na nigdy nie spotykanym księżycu, za pomocą josticka, małego trójkątnego okienka i komputera o sile kalkulatora?
jak można było wypuścić ludzi na księżyc w kombinezonach które się wręcz mechacą, prują, odchodzą nitki od nich, to bezpieczne?
i dlaczego nasa, zawsze mówi iż, nie zajmuje się obcymi, ich "nigdy" nie widzieli, tak samo kosmonauci...
i dlaczego niektórzy kosmonauci mówią, tak istnieją, widziałem ich, kosmonauci z "rangą"
odpowiedzcie mi, oczywiście, aby nie było, nie atakuje, chcę znać waszą wiedzę, zdanie na ten temat.