Powiedz to temu delikwentowi który uważa lądowanie było i już i nic usa nie oszukało.
Ja uważam, że tak usa było, usa zostawiło tam tzw lustra i można przy pomocy odpowiednich urządzeń laserowych, wysłać sygnał, a ten odbije się od tychże luster i powróci.
Ale ja nie wierzę, w takie wehikuły i lądowniki gdzie ktoś podróżuje Z PLANETY NA KSIĘŻYC i do dyspozycji ma między innymi joystick, trójkątne okienko i komputer o sile kalkulatora, wierzę jednak, że byli tam, ale czymś innym, w końcu to było grubo po roswell, to tak samo jak z roswell, kto się tam przejedzie jak mój przyjaciel, to kogo by nie spotkał, uważa że usa kłamie, że nic nie wie, zę to był balon, albo jakieś wyrzutnie jak opowiadano, gdzie zwierzęta szły na rzeź, dla eksperymentu, to było po prostu rozbicie się obcego obiektu.
Druga sprawa, że taki user jak ten od wierzenia w zdjęcia i filmy, uważa że jak on czegoś nie pojmuje to tego nie ma, bóg pojmuje ponad limity, po bożemu, człowiek po ludzku, a obcy? a obcy może jeszcze inaczej, prawda nas jeszcze zaskoczy, jak tak inteligentne istoty mogły się rozbić w np najbardziej błachy sposób.
Obcy może są a może to tylko przykrywka dla tajnych projektów wojskowych......??
Wiele wskazuje na to, że grawitacja związana jest ze spinem elektronu. Prawdopodobnie ruch wirowy wywołuje jakąś polaryzację lub ustawianie się spinów elelktronów, ale nikt tego narazie nie udowodnił. Chociaż na rosyjskich stronach internetowych można znaleźć wyjaśnienia, jak działają pojazdy napędzane energią wiru. Wyjasnienia wydają się prawdopodobnee ale czy tak jest naprawdę???? (skoro wiedzą jak to działa to dlaczego nie zbudują latającego talerza??) A może diabeł tkwi w szczegółach. Oni tam twierdzą, że teoria Einstajna jest błędna. Coś jest na rzeczy bo jak do tej pory to Amerykanie dysponowali największymi zderzaczami hadronów i coś chyba nie chcieli dzielić się wynikami badań skoro Europa wybudowała własny zderzacz i Rosjanie za Uralem budują własny. Po ledwie roku pracy LHC naukowcy zaczynają głosić, że trzeba będzie nauczać nowej fizyki...(neutrina!!) Pożyjemy zobaczymy. Szkoda że nie udostępniają kolorowych zdjęć łysego, to byłaby frajda.
Trzymajta się chłopy, narazie nie będę przynudzał.
Zmieniony przez - Cienkas w dniu 2011-10-07 18:39:05
Nie wiem jak jest z lustrami, nigdy nie tego nie robiłem.
Moim zdaniem, jest nieuniknione, że są obcy, że to ich statki widać na niebie, oczywiście także ziemskie pojazdy skonstruowane na podstawie ich pojazdów, ale jednak większość to obce imo.
Właśnie ostatnio odkryto coś szybszego od światła i wtedy trzeba wprowadzić nową fizykę.
Co do statków obcych, czytałem duuużo o tym, między innymi o pozyskiwaniu energii z otoczenia, próżni, a silniki pojazdów obcych to generatory anty grawitacyjne.
Co do "dowodów" w postaci zdjęć: dawaj linki do oryginałów na stronie NASA, inaczej nie ma co mówić. Też mogę wziąć sobie fotkę księżyca, obrobić w photoshopie i zacząć krzyczeć po forach, że obaliłem lądowanie na księżycu.
))))))))))))))))))))))))))))))))
PS. Laser odbija się od lustra z większą mocą niż od innych powierzchni. Nawet ****a dziecko zauważy, że promień światła odbija się mocniej od gładkich, wypolerowanych powierzchni.
Wiesz, możesz wierzyć lub nie, nie jestem frajerem, aby przerabiać zdjęcia, daje zdjęcia z forów które się tym interesują.
Dalej... jesteś ździebko *****em, chyba bo śmieszy się cię to, ale ty nie masz nic na poparcie iż zdjęcia, filmy, że to wszystko jest prawdziwe, my dajemy zdjęcia i myślisz bałwanie, że przerabiał bym cokolwiek aby tylko postawić na swoim?
interesuje się tym, jeśli by się okazało to 100% prawdą, to bym tego nie negował, a jeśli z kimś dyskutuje to daje mu dowody, nie naginam prawdy, nie majstruje przy zdjęciach, aby moje było na wierzchu, jeśli ty tak robisz, to gratulacje dla ciebie...
Nie, nie jesteśmy naukowcami, na szczęście ty jesteś takim naukowcem iż wierzysz że można polecieć bezpiecznie na księżyc, przy pomocy lądownika z okienkiem i kalkulatorem, powodzenia...
To jest forum, synku. Jeśli cie nie obchodzi zdanie innych to załóż sobie bloga i tam pisz, że amerykanie nie byli na księżycu bo widać na filmie trzepocącą flagę a i sprzęt o mocy kalkulatora im na to niepozwolił.
Nieźle się z tym cienkasem dobraliście. Obaj macie taką samą wybujałą wyobraźnię i równie marną wiedzę.