Autor |
"Lądowanie na Ksieżycu... prawda czy fałsz" |
|
Bl3
|
|
A rosjanie lądowali na ksieżycu(Loty osobowe)?
A po za tym wątpie zeby ruskie odpuscili amerykanom, przecież to był okres zimnej wojny .
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
Na podstawie tego iż USA średnio radziło sobie z agentami wywiadu ZSRR wnioskuję że natychmiastowo doszli by prawdy i obalili próbe wygrania wyścigu
no i...
-to zdjęcie to moze byc fake
-denerwuje mnie taka ignorancja niektórych ludzi którzy wątpią w możliwość lotu na księżyc
świat sie nakręca i jeśli przeraża was myśl o czyms takim to lepiej od razu sobie strzelcie w łeb bo to co nadchodzi moze byc cięższym przeżyciem. Myśle że wiele sie wydarzy w historii świata w najlbizszym czasie.
|
maciej1-13
|
|
np. co??
ja z najbliższej przyszłości to wiem że zrobie mega świątecznego kolcka;d a tak powaznie to skąd wiesz że coś się wydarzy?? wróżkiem jakimś jesteś?? |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
na ksiezyc poleciala juz chunska JAXA, mam nadzieje ze caly ten belkot zostanie w koncu pogrzebany i osmieszony.
|
ples
|
|
i tak ktoś napisze, że chińska ekspedycja jest sfałszowana
nie masz się czym podniecać Klejcun
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
wrózkiem nie jestem ale baryłka cena baryłki ropy podchodzi pod 100$ świat sie zmieni ale nie mowie od razu ze wybuchnie 3 wś
|
maciej1-13
|
|
to nic nowego. wszyscy przechodza na gaz albo wodór. myślałem ze planujesz jakos zaczac zmieniac swiat. moze jakas mała atomówka albo cos. |
 |
|
|
aka shakal
|
|
Miałem założyć taki temat , ale wyszukiwarka mnie uratowała .
Dziwi mnie fakt , czemu człowiek od lat 60 nie stanął ani razu na księżycu.
Ban I : Powód antysemityzm ( Konto zostało zablokowane do 2008-06-08 15:46:37 ) - Miesiąc .
Ban II : Powód : Za nie banie sie moderatora %-) (zaraz ci zdejmę nie boj żaby) Do dnia: 2008-07-11 22:2
|
 |
|
|
Zamroczony
|
|
Jeżeli nie wtedy na 100% niedługo później.Może(chociaż to raczej mało prawdopodobne)ten lot się nie udał a oni chcieli być przed ZSRR
to zrobili studio,ale na pewno od tego czasu już lądowali na księżycu.
|
|
maciej1-13
|
|
Nie stanął? A ten typ co wyłożył 2mln $$$$ za lot na księżyc?? |
 |
|