ładnie nazakładał tych kont przez lata. pewnie na imie mu nawet nie tomek a jeszcze inaczej.
albo z niego jakiś banan od bogatych rodziców albo kretyn.
ja mówie że i jedno i drugie
serio nie ma opcji na stałke. Patrzcie jak fajnie sie czyta bez trola bagiennego choćby vide temat Kebaba o kupnie auta i jakie furki ludzie podają bo temat nie zbacza-aż miło
Zmieniony przez - matand w dniu 2016-10-22 06:10:27
Stary trochę źle trafiłeś z pytaniem to forum jest zdominowane przez miłośników diesli i uważają że gaz jest bee
Co mogę dodać od siebie to że nie ważna jakiej firmy założysz czy Staga czy Landi Renzo czy Lovato czy BRC najważniejsze to dobór komponentów i opdowiednie zamontowanie, musisz znaleść dobrego gaziarza a z tym naprawdę ciężko bo 90% to partacze a potem fama że gaz niszczy silnik
P.S może zróbcie zbiorczy temat o LPG podwieszony
Zmieniony przez - Thomy21 w dniu 2016-10-22 12:42:44
STAG. Nie narzekam. Nie słuchaj się tych *****iarzy. Myślą, że jak mają lepszą furę, to są lepsi. Portfel może mają gruby, ale umysł wątły.
Piotruś88: jakie chcesz auto gazować? jaki silnik itp? Ja mogę Ci coś nie coś powiedzieć haha:P Jeśli chodzi o Brc to ogólnie jest tak, że mają żywotne instalacje. Ludzie je chwalą ale musisz pamiętać, że dobrze trzeba je wyregulować i znaleźć dobrego gazownika. Bez tego dobrze to jeździć nie będzie..